Wenskaarten voor kerstdagen en nieuwjaar

Ook dit jaar weer een KerstkaartenCountdown op HappyMakersBlog. Had ik even een moment van twijfel of ik het aan zou gaan. Zag ik op instagram de eerste, nieuwe pareltjes verschijnen. Yés, ik maakte een sprongetje. Nieuwe kaarten en vooral ook met mooi illustraties voor de feestmaand. We gaan ervoor. Jij ook? Trots op je kerstkaart? Stuur mij dan graag je kerst -en of nieuwjaarskaart.  In dit blog vind je alle informatie hoe je je kaart kunt toesturen of misschien heb je wel een tip voor een mooie kerst/nieuwjaarskaart. Kerstkaart van Minimel

kerstkaartencountdown-happymakersblog-william-mooijman-drieluik-1

Wat is de Kerstkaarten Countdown?

Deze countdown houdt in dat ik kerstkaarten selecteer en blog in de tijd voor kerst. Voor deze Countdown ben ik op zoek naar bijzondere kerstkaarten. Voorwaarde is wel dat deze kerstkaarten (online) te koop zijn. Maak en/of verkoop jij kerstkaarten? Dan is dit bericht voor jou!

Je kunt via deze link terugkijken naar de Countdown van vorige jaren op HappyMakersBlog. Jammergenoeg kun je niet meer terugkijken naar de Countdowns die ik daarvoor (vanaf 2010) organiseerde op het blog van het tijdschrift 101Woonideeën. Kerstkaarten: Melisseprints (boven) en Studio Pillah (onder).

kerstkaartencountdown-happymakersblog-pillah-34

 

Wat heb ik nodig voor de Countdown?

  • De kerstkaart(en) digitaal aanleveren (in jpeg of PDF)
    op zo hoog mogelijke resolutie plus orginele kerstkaarten.
    Minimaal 700 pixels breed en 72 dpi. Liever een stuk groter.
  • Verkoopinformatie (verkoopprijs en rechtstreekse link naar de website).
  • Bij voorkeur ook een omschrijving van de webshop, illustrator of ontwerper.

 

Planning

Bij voorkeur ontvang ik je kaart(en)
voor dinsdag 12 december
[ VERLENGD naar zondag 167 december ]

Hoe te versturen?
Kaarten ingepakt naar
monique@happymakersblog.com
versturen met wetransfer.com
en/of per post:

HappyMakersBlog
t.a.v. Monique van der Vlist
van Oosten de Bruijnstraat 25
2014 VL Haarlem

 

 

Verwachtingen

– Ik kan je niet beloven dat iedere ingezonden kaart gebruikt gaat worden.
– Helaas is het door de hoeveelheid werk niet mogelijk de kaarten retour te zenden.
– Weet dat je gedrukte kaart(en) na gebruik gedoneerd worden aan een goed doel. Hierover volgt meer info op het blog.

 

Inschrijven Kerstkaarten Countdown 2017


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mijn website / blog’ type=’url’/][contact-field label=’Ik verkoop mijn kaart(en) via’ type=’select’ required=’1′ options=’Mijn webshop/blog,Via email’/][contact-field label=’Link naar de kaart(en)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Instagram en/of facebook’ type=’text’/][contact-field label=’Ik stuur mijn kaarten toe via’ type=’select’ options=’Email – Kaarten via de post,Email – Geen post,Wetransfer – Kaarten via de post,Wetransfer – Geen post’/][contact-field label=’Extra informatie over jou en/of je werk’ type=’text’/][/contact-form]

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.