Geïllustreerderde adventskalenders

Eerste Advent. Het aftellen, toeleven, naar het kerstfeest begint. Voor ieder op zijn eigen manier. De aftelkalenders zijn een mooi, lekker (!) en ook bewust ritueel. Iedere dag even stilstaan door een luikje te openen. Ik heb een paar getekende kalenders voor je uitgezocht. Deze week ga ik van start met de voorbereidingen voor de KerstkaartenCountdown. We tellen af…  Adventskalender van theprintedpeanut

Aftellen met deze geïllustreerde adventskalender door Louise Lockhart (theprintedpeanut)

Stiekem ook even deze kerstkaart van illustrator Louise Lockhart (theprintedpeanut) tussen de kalenders.

Een adventskaart die je zelf kunt intekenen. Hoe leuk is dat? Nog snel via dawanda bestellen bij Stiften-gehen.

Het licht van de wereld. Daar draait het tenslotte om met kerst. Tel af naar kerst door iedere dag een luikje te openen en kijk zo met de kalender van Vrolijkfabriek bewuster uit naar het feest van Licht. De kalender is er in twee formaten en  wordt geleverd als plat pakket.

De shop van Stiften-gehen staat vol met orginele adventskalenders. Ok in het duits geschreven maar daar stap ik dan met gemak overheen.

Deze mooie kalender is heel handig te downloaden. Juliette Collet’s ontwerp (Zu-blog) is te printen als (advents)kalender en beschikbaar voor je telefoon, iPad en computer.

Deze gratis download krijg je cadeau op het blog ‘Angeles Earth’ van kunstenaar Angeles Nieto

Dichtbij huis deze kalender voor advent van Hema

 

– – – – – –

Aftellen naar kerst
met de KerstkaartenCountdown

Ook dit jaar weer een countdown op het blog. Heb jij je kaart al toegestuurd of heb je zin om mee te doen? Stuur mij dan graag je kerst -en of nieuwjaarskaart. Hier vind je alle informatie hoe je je kaart kunt toesturen of misschien heb je wel een tip voor een mooie kerst/nieuwjaarskaart.

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.