KerstkaartenCountdown-paperfuel2

 

Ho, ho, hooo… Wie van met-de-hand-gemaakt houdt is vandaag wel heel tevreden met de Kerstkaartencountdown. Prachtige kaarten van illusratoren die werken met potlood, verfspuit, krijt of stift.

KerstkaartenCountdown-paperfuel

Houd je van handlettering, dan val je gegarandeerd voor de kerstkaarten van Paperfuel. Geef Karin, de drijvende kracht achter de website en –shop, een zwarte (of juist een witte) stift en de mooiste creaties ontstaan. Tot en met 4 januari kun je haar werk ook vinden in de pop up-shop Wauw in Villa Arena . De kerstkaarten bestel je per 5 op haar website paperfuel.nl.

KerstkaartenCountdown BlogBanner

KerstkaartenCountdown laNonette

Manon Bijkerk, illustrator van La Nonette, is naar eigen zeggen geboren met een potlood in haar hand. Als je haar illustraties ziet, ga je het nog geloven ook. De kerstkaart die ze ontwierp is gedrukt op houtvrij papier ‘zodat de bomen ook een fijne kerst hebben’, aldus Manon. Je koopt kerstkaart via haar Etsy-shop.

KerstkaartenCountdown StudioFlamingo

Moniek Bijl, eigenaar van ontwerpstudio Flamingo hoort ook dit jaar in de kerstkaartencountdown. Voor de kaarten liet ze zich inspireren door grote kunstenaars als Rembrandt van Rijn en Pablo Picasso. Je vind de kaarten hier.

KerstkaartenCountdown van San

Uit het hoge noorden komt ontwerpster Sandra Jongedijk die voor haar eigen label VanSan weer een kerstkaart ontwierp. Wil je het hele jaar door wel iets moois van Sandra in huis? Ze maakt ook heel mooie kussens en accessoires. Je vindt sandra op vansan.nl en plustwee.com.

 

 

 

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.