Kerstkaartencountdown FRANJE

Illustraties zijn onlosmakelijk verbonden met het Happymakersblog, maar ook met deze KerstkaartenCountdown. Vandaag, met nog maar 8 dagen te gaan, kozen we kerstkaarten met mooie, zachte illustraties voor je uit.

Kerstkaart_2014_franjedesign_Achterzijde

 

‘Wat een mooi blog’ hoorde ik mezelf mompelen toen ik op zoek ging naar de kerstkaart van FranjeDesign. Zeker het bekijken waard. De bijbehorende kerstkaart vind je in de Etsy-shop en koop je per 5.

Kerstkaartencountdown JoseBoekema

Kerstkaartencountdown JoseBoekema 2

De illustraties van José Boekema zijn echte blij-makers. Ze stralen zoveel vrolijkheid uit. Precies de boodschap die je wilt doorgeven voor het nieuwe jaar. Laten we er samen met José een vrolijk 2015 van maken. Je vindt haar kaartjes in de Etsy-shop.

KerstkaartenCountdown

Linkerkaart is getekend door Loes Meijer van Shrimpie  – Met de rechterkaart tel je af naar Kerstfeest met de kaarten van Schaap over de dam, illustrator Dorien Bellaar.

KerstkaartenCountdown horeatio FRONT

KerstkaartenCountdown horeatio

We hebben al heel wat varianten van een geïllustreerd vosje voorbij zien komen, maar deze van Kelly van Krieken heeft direct ons hart gestolen. Wat een zoeterd. Op de achterkant van het kerstkaartje zie je een klein, in sneeuw ondergedompeld, dorpje. Tip: je kunt dit kaartje ook leuk als cadeaulabel gebruiken. En bij 10 bestelde kaartjes, krijg je er 2 cadeau in haar shop.

 

 

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.