KerstkaartenCountdown KarenWeening

Grijze dag? Die verdwijnt spontaan als je deze kleurrijke kerstkaarten ziet. Met nog 6 dagen op de teller een verrassende selectie vrolijke kaarten die met smart wachten om te worden verstuurd.

KerstkaartenCountdown KarenWeening2

Het nadeel van de kaartjes van Karen Weening is dat je ze eigenlijk helemaal niet wilt versturen! Weg kerstgedachte… Je wilt ze namelijk zelf houden om op een prominente plek op te hangen en de kerstsfeer in huis te vergroten! Natuurlijk doe je dat niet en stuur je ze naar je liefsten. En wie slim is, bestelt gewoon twee sets via karenweening.nl. 😉

KerstkaartenCountdown StudioVrolijk

KerstkaartenCountdown StudioVrolijk2

Bij VrolijkFabriek krijg je wat je verwacht: allerlei handvatten voor een vrolijk leven. Mooie stationary, boekjes om meer in balans te komen en volop fijne kaarten. Kerst is daarbij niet overgeslagen. Have a december to remember is de boodschap. Klinkt als een heel goed plan!

KerstkaartenCountdown Uber2Cute

Houd je van vintage? Dan is de kerstkaart van über2cute een aanrader. De kaart neemt je mee naar die ‘goede oude tijd’. En cute is ‘ie zeker. In de webshop vind je ook leuke gifttags in dezelfde kerstsfeer. Even rondkijken dus!

KerstkaartenCountdown StudioVondst

We zijn aangenaam verrast door de frisse, vrolijke kleuren die Studio Vondst heeft gebruikt voor de kerstkaarten. De hele ‘lijn’ heeft dezelfde uitstraling. Bij de lichtblauwe kaarten, voel je de vrieskou in de lucht hangen. Wij zijn fan.

KerstkaartenCountdown StudioVondst2

.

.

En omdat we er geen genoeg van konden krijgen, wederom een toegift:

KerstkaartenCountdown

De linkerkaart is gemaakt door schilder en dichter Minke Maat.

Mieske Klomp (rechts) wenst je met haar kaart: Happy holidays!

 

 

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Cecielantwoord
19 december 2014 om 11:27

Wat zijn ze weer mooi allemaal en zo leuk om op deze manier allerlei ontwerpers / site te ontdekken. Ik geniet er elke dag van!

moniqueantwoord
20 december 2014 om 22:51
– Antwoord aan: Ceciel

Leuk om te horen Ceciel dat je zo geniet van de Countdown. Ook leuk dat ik nu door het PapierAtelier weet wie je bent;) Fijne Feestdagen!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.