Processed with Moldiv

We hadden al eerder deze week een zwart/wit-dag in de KerstkaartenCountdown, maar er is zoveel moois dat we die dag niet kwijt konden. Vandaar zwart/wit op herhaling. Vandaag met prachtige, getekende kaarten.

 

KerstkaartenCountdown BlogBanner

Karlijn van Liefs Karlijn tekende (bovenstaande) 3 verschillende kerstkaarten en raakte direct in de kerststemming. Om haar moois met iedereen te delen, besloot ze een heuse Instagram-pop-up-shop te beginnen. Je vindt haar werk dus op Instagram @liefskarlijn_popupshop. Daar lees je ook hoe je de kaartjes (of de mooie cadeaulabels, papieren waaiers etc.) kunt bestellen.

 

KerstkaartenCountdown Sheila

Sheila van MissMe1972 weet hoe ze de feeststemming erin moet brengen. De boodschap op haar kaartje is duidelijk: laat de champagne nu maar knallen en dans alsof je leven ervan afhangt. We zitten niet voor niks middenin de feestmaand, toch? Wil je meer mensen in de feeststemming brengen? Hier vind je het kaartje.

KerstkaartenCountdown Schrijfboek

Bauke van Schrijfboek heeft een enorme liefde voor mooie opschrijfboekjes. Ze maakt ze zelf en verkoopt ze, samen met bijzondere notitieboekjes van over de hele wereld in haar webshop. En omdat bij schrijven óók kerstkaarten horen, ontwierp ze onder andere deze kerstster met mooie wensen. Te koop in haar webshop.

KerstkaartenCountdown LOES

Zoals Loes zelf op haar website zegt: ‘Maak van jou mooie momentjes een onvergetelijke moment’. Je vindt haar kerstkaarten op loesvanmastwijk.nl

Drukwerk

Typografische kaarten van Studio Catootje (begin 2015 online), de kaarten zijn te koop in Fleur haar Etsy shop.

KerstkaartenCountdown StudioStationary

Kerstkaarten met het onmiskenbaar handschrift van studiostationery.nl

KerstkaartenCountdown

Links: Winkel van Papier – rechtsboven: le Lapin Blanc– rechtsonder: studiolimon.com

KerstkaartenCountdown_ByLaura

Drie keer raden waar de 19-jarige Laura vandaan komt!? Zij is sinds kort haar eigen webshop bylaura-terschelling.nl gestart. Succes Laura!

 

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.