KerstkaartenCountdown Gloeiworm

Post NL heeft het beloofd: de kerstkaarten die vandaag op de bus worden gedaan, komen nog voor de kerst aan. Of dat wel of niet lukt, doet er eigenlijk niet toe, want ook ná de kerstdagen zijn deze pracht exemplaren van harte welkom op onze deurmat.

KerstkaartenCountdown Gloeiworm2

Deze collage-achtige kerstkaarten zijn van Studio Gloeiworm, de ontwerpstudio van Francie van der Wielen en Brechtje Verberne. Samen ontwerpen zij onder andere kaarten, prenten en boekjes. De basis van veel van hun ontwerpen is een eigenzinnige weergave van dieren, planten en structuren.

 

KerstkaartenCountdown BlogBanner

 

KerstkaartenCountdown Muswerk

Muswerk is vooral heel bekend door de prachtige stempels die je in de webshop kunt bestellen, maar Joscha Keijl maakt ook geweldig leuke illustraties. Bijvoorbeeld deze kerstkaart. Je kunt hem bestellen door een mail te sturen naar info@muswerk.nl.

KerstkaartenCountdown Nienke van de Pol

Mooi, zoals Nienke van de Pol met slechts een paar lijnen toch 100% kerstsfeer te pakken weet te krijgen. Leuk en bijzonder dat Nienke de kaarten maakte, want wie haar website bekijkt, ziet dat ze zich normaal gesproken vooral bezig houdt met het ontwerpen van vazen, karaffen, potten en serviesgoed. Allemaal met dezelfde eenvoud en schoonheid. Je kunt de kaarten kopen via ‘De wij Vorm’ in Amerongen of te bestellen via info@nienkevandepol.nl

KerstkaartenCountdown ProjectArthur

‘Wishing you the best Christmas ever!’ vanuit België. Lieke en Neeltje zijn de initiators van Project Arthur, een creatieproject voor en door jonge creatievelingen in Lommel (B). Zij maakten een vrolijke serie kerstkaarten die je kunt bestellen via info@projectartuur.be.

KerstkaartenCountdown Sabeare

Ontwerpstudio in textiel design ‘Sabeare‘ is gespecialiseerd in het omzetten van plattegronden en geografische data naar dessins. De dessins worden gebruikt voor o.a. behang, lampenkappen, borduursets en deze fonkelkaart (lantaarnpalen in Amersfoort).

 

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.