Kerstkaarten Countdown artibonita3

Nog drie dagen voordat het kerst is. Tijd genoeg om op deze relaxte zondag nog even weg te dromen bij de KerstkaartenCountdown. Voor het ultieme ontspannen wordt de countdown vandaag gedomineerd door een verzameling kaarten met zachte kleuren.

 

KerstkaartenCountdown BlogBanner

 

Kerstkaarten Countdown artibonita

Val je direct voor de vrolijke, zachte uitstraling van de kerstkaarten van Artibonita, dan is een bezoek aan de website artibonita.com zeker de moeite waard. Joke, maakster van al dit moois, heeft er een blog en twee (!) webshops (Etsy  & artibonita). Haar illustraties doen het niet alleen goed op kerstkaarten, ook op andere items als douchegordijnen, kussenhoesjes en telefoonhoesjes.

KerstkaartenCountdown_OHSOPRETTYPARTY_01

Judith en Heleen van Oh So Pretty Party weten wel hoe je een feestje moet aankleden. Of je nu gaat trouwen, een baby verwacht of kerstmis gaat vieren. Voor de kaartjes, caketoppers, confetti en (gratis) tips om je cadeau bijzonder te verpakken moet je hier zijn.

Kerstkaarten Countdown MOA2

KerstkaartenCOuntdown MOA

In oktober lanceerde Martien haar webshop Moa gift ideas. Met deze kerstkaarten kan Martien het nieuwe jaar succesvol inluiden., jij ook! Je bestelt de kaarten via haar Etsy shop.

KerstkaartenCOuntdown Met Marjet

Lees de hoopvolle woorden over deze lieve kerstkaart van ontwerpster Marjet op haar blog Metmarjet.nl. Je kunt de kaart bestellen via Marjet’s blog of mailen: info@metmarjet.nl.

KerstkaartenCountdown2

‘Eat, drink & be Merry’ is een ontwerp van Bibi van bl-ij.nl. De rechterkaart komt van Atelier rozijntjes.nl uit Maastricht

Kerstkaarten Countdown Petit Louise

In de webshop Petit Louise kun je mooiste kaarten en posters kopen van allerlei nationale en internationale ontwerpers. Je zou bijna vergeten dat Richarda (eigenaar van de webshop) zelf óók ontwerpt. Deze prachtige kerstkaarten bijvoorbeeld, zijn van haar hand!

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Published: Kerstkaarten Countdown | Met Marjetantwoord
23 december 2014 om 17:51

[…] Countdown! Voorheen gepubliceerd op de 101 Wooonideeen blog en dit jaar op de kers verse Happy Makers Blog. It makes me […]

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.