Coaching in de Kennemerduinen met Annemiek van Duin

Nieuw van Happymakersblog

Persoonlijke coaching

voor illustratoren en ontwerpers

Ben jij ook zo toe aan iets leuks, aan nieuwe energie,
aan groei in jouw bedrijf? Dan is dit wat voor jou!

1 op 1-coaching, waarbij jij en jouw werk centraal staan. Zie het als een opfrisser, waardoor je in een nieuwe, creatieve flow terechtkomt. Kun jij wel een impuls gebruiken? De coaching helpt je om op nieuwe ideeën te komen en die uit te werken. Je zet echt een motortje aan bij jezelf. Daar kunnen mooie dingen uit komen!

 

Coaching op maat

Jij hebt het voor het zeggen. Weet je van jezelf dat de ideeën makkelijker gaan stromen wanneer we wandelen? Dan doen we dat. Heb je juist zin in een goede lunch met aansluitend ons gesprek? Ik weet genoeg inspirerende, goed bereikbare locaties. Wil je het nog heel anders? Laat het me weten. We doen het op een manier waarbij jij je prettig voelt. Welke manier we ook kiezen, ik ga wel prikken, want we gaan voor resultaat.

 

De kosten

Denk je nu: ja leuk, maar waar ga ik dat van betalen? Verdiep je dan eens in de Werktuig PPO. Een subsidie voor de culturele en creatieve sector, waarmee je een deel van deze training kunt betalen! Wie de Werktuig PPO aanvraagt kan 1/3 van de totale kosten vergoed krijgen, met een maximum van € 2000,-! Op werktuigppo.nl lees je er alles over.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? 
Laat het me weten,
dan stuur ik je informatie toe.