Happy Makers Club geopend

In een vorig blog vertelde ik je al over de Happy Makers Academy, maar tegelijkertijd opent ook de Happy Makers Club haar virtuele deuren. Een online club waarin ik mijn kennis zal delen en de leden met elkaar in contact kunnen komen, inspiratie kunnen opdoen en kunnen sparren over hun werk. Kortom: het wordt een échte Happy plek online! Dit ben ik op foto: werkend aan de Club in mijn Happy buitenkantoor.

 

Happy Makers Club geopend

Welcome to the club

Happy Makers Club is een positieve plek waar de nadruk ligt op leren, sparren en groeien. Je haakt aan bij de onderwerpen die je aanspreken of neemt rustig met een kop koffie de berichten door. Dat is het fijne aan deze club: er zijn geen to do lijstjes, je hoeft niets te maken en je kunt nieuwe kennis tot je nemen of sparren wanneer je maar wilt. Illustratie: Sanny van Loon

 

Happy Makers Club geopend

Illustrator: Anna Shepeta, Halber mensch 

 

VIP only

Dit seizoen is de Happy Makers Club alleen toegankelijk voor deelnemers van de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ en het 1/1-choaching traject. Hoor je niet tot die groep en zou je wel heel graag lid willen worden van de club? Dan moet je nog even geduld hebben. In 2023 komt er ook een club buiten de training.

 

Wil je daarvan op de hoogte blijven,
laat het me dan weten: monique@happymakersblog.com.
Dan krijg je mail van me zodra er nieuws is.

 

 

Illustratie: Tietz, Notietzblock

Happy Makers Club geopend

 

 

De Happy Makers Club geopend
en lees meer over de Academy:

De Club is bijna open

Nieuwe Happy Makers plannen

 

 

 

Tekst: Monique Butter, Tekstbureaumo

Samenstelling: Monique van der Vlist

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.