Annemiek van Duin en ik aan ‘de samenwerkdag’

 

Happy Makers Agendapunt 1

De komende tijd kun je veel nieuws verwachten vanaf het Happy Makers-front. Ik vertelde je al eerder over de Happy Makers Club en de daarbij horende Academy die we hebben ontwikkeld voor ontwerpers en illustratoren die verder willen komen met hun werk. Nog maar heel even en dan kan ik bekend maken wanneer de virtuele deuren ervan echt openen.

 

Nergens beter schrijven dan in de buitenlucht

 

Teamwork

De afgelopen maanden heb ik veel tijd en energie gestoken in dit project. Gelukkig heb ik niet alles zelf hoeven doen. Dit voorjaar heb ik een flinke slag kunnen slaan samen met Moniek Dollekens van Mooshelpt. Zij hielp me enorm met het opzetten van de Happy Makers Academy. Op dit moment werk ik samen met Annemiek van Duin aan de Happy Makers Club en tijdens de trainingen. Heel tof: ik kan er snel meer over vertellen! En al die tijd (lees: de afgelopen jaren) is daar Monique Butter van Tekstbureau Mo mijn ‘oud’ 101 Woonideeën -collega en mijn tekst steun en toeverlaat die mijn ideeën omzet in rake mooie woorden. Ik ben zo blij met dit team!

 

 

Goed gezien: Monique en Moniek zijn duidelijk stille krachten.
Niet in beeld, zij werken nl. vanaf hun eigen werkplek.
Annemiek en ik hebben inmiddels een samenwerkdag (foto) routine. 

Nieuwe plannen, nieuwe jaarplanner.
Samenwerkdag met Annemiek in de Koepelgevangenis, Haarlem

 

De Academy opent de deuren

Deze dagen zet ik de puntjes op de i voor de Academy. Yes we gaan ervoor! Vanaf 4 november gaat de nieuwe trainingsgroep er mee van start. Zij gaan ervaren hoe de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ uitpakt nu het een combinatie is geworden van offline ontmoetingen en een online deel. Het online deel heeft twee voordelen: al het studiemateriaal staat bij elkaar én de deelnemers kunnen op elk gewenst moment overleggen met collega-deelnemers zonder fysiek op dezelfde plek te hoeven zijn.

 

V.l.n.r. deelnemers uit mei 2021: Irma van Osch, Netty van Haarlem,
Alice Wolff, Bregje Raaijmakers, Laura Hopmans en Karin Mol

 

Van offline naar (deels) online. Nu zie ik je denken: was de kracht van deze training niet juist dat we live bij elkaar komen? Zeker! Daarom blijven de live trainingsdagen een belangrijk onderdeel van het programma. De Academy is er voor de dagen waarop we niet bij elkaar komen.

 

De Club en de Academy zullen de eerste tijd alleen toegankelijk zijn voor (oud) deelnemers van de training of de coaching. Tip: de volgende training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ start al op 4 november. Inschrijven kan nog! Pik jij die allerlaatste plek in? Mail me: monique@happymakersblog.nl

 

 

Meer lezen over

De nieuwe Happy Makers plannen: happymakersblog.com/happy-makers-plannen

Training van 4 november: 14 weken training meer werk voor illustratoren

Pik jij die allerlaatste trainingsplek in? Ja!

 

 

Illustrator: Sanny van Loon

 

Tekst: Monique Butter, Tekstbureaumo

Samenstelling: Monique van der Vlist

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.