Happy Makers Academy Q&A

Stel al je vragen tijdens de Q&A 

Misschien volg je Happymakersblog al een tijdje en heb je af en toe iets voorbij zien komen over de Happy Makers Academy of de Club. Tot nu toe waren deze platformen alleen toegankelijk voor de (oud)deelnemers van de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’. Maar…. De Club en de Academy zijn nu open voor alle illustratoren en ontwerpers die zichzelf verder willen ontwikkelen.

 

Wil je meer weten over het aanbod van de Happy Makers Academy?
Stel al je vragen tijdens de Q&A op donderdag 19 oktober.

 

Wil je meer leren over jouw vak? Wil je je werk aanscherpen? Of zou je weleens met een professional willen sparren over jouw werk of de richting die je op wilt? Dan is de Happy Makers Academy echt iets voor jou. 

 

Aanstaande donderdag 19 oktober van 11.30 – 12 uur vertel ik tijdens een online sessie alles over het aanbod van de Academy én kun jij er al je vragen over stellen. Ook je vragen over mijn training ‘Haal meer werk uit je illustraties!”.
Aanmelden voor deze Q&A kan via info@happymakersblog.com. Zie ik je dan?
Heb je vragen maar komt a.s. donderdag niet uit in je agenda: let me know!

 

 

In de Academy lees je meer over de inhoud
van de workshops en wanneer ze plaatsvinden.
Na de herfstvakantie start ik met de eerste workshops.

 

 

 

Naar de Happy Makers Academy

 

Illustraties: Wendy Denissen

 

 

 

 

Rondkijken bij de Happy Makers Club

Jij kunt, je nu ook aanmelden om rond te kijken
binnen de Happy Makers Club.

Happy Makers Academy Q&A

 

In het aanbod van de Happy Makers Academy vind je bijvoorbeeld de korte training Schaduwopdrachten maken. Tijdens de online sessies leer je hoe de tijdschriftenmakers naar jouw werk kijken en wat ze verwachten en ga je aan de slag met schaduwopdrachten waarmee je jouw portfolio kunt aanvullen. Maar er zijn ook verschillende coachsessies van een paar uur en lekker praktische sessies waarin je leert om bijvoorbeeld een goede acquisitie mail te schrijven. 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.