‘Haal meer werk uit je illustraties!’
De volgende training start binnenkort

Je kunt nog inschrijven!

 

Hé leuke illustrator en ontwerper!
Ik ben zo benieuwd hoe het met je gaat.
Ben je met plezier aan het werk? Draai je de uren die je wilt draaien?
En ben je blij met je opdrachtgevers?
Is het al tijd om door te groeien? Mag er juist wel iets veranderen?
Is het leuk genoeg, of mag het nóg leuker?

 

Als jij een stap wilt maken dan
wil je deze training echt niet missen

 

Illustrator: Josefina Schargorodsky  

 

>> Ga voor groei

Ik weet het: de wereld is nog niet terug naar hoe het was. En ‘vervelend’ is echt een understatement in deze. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. Waarom gebruik je deze tijd niet om jezelf helemaal klaar te stomen voor het moment dat de wereld weer van het slot gaat?  Ik heb een training ontwikkeld voor alle illustratoren en ontwerpers die nú de volgende stap willen nemen.

 

>> Laat jezelf zien

Tijdens de training leer ik je hoe je jouw werk op een professionele en creatieve manier onder de aandacht kunt brengen. Er worden nieuwe ideeën aangewakkerd en uitgewerkt. Je ontdekt wie jouw ideale opdrachtgevers zijn en hoe je die het beste kunt bereiken. Maar ook hoe jij je werk het beste presenteert en welke kanalen je daarvoor gaat gebruiken. (Inderdaad: die kanalen waarop die allerleukste opdrachtgever ook te vinden is!)

 

Resultaat

Ik hou niet van snelle, vluchtige oplossingen,
dus na de training ga je naar huis
met een constructief plan voor de toekomst

 

 

>> Samen en individueel

De training bestaat uit groepsdagen en individuele coachsessies. De groepsdagen werken als een motortje: juist door met elkaar te sparren ontstaan de verrassendste ideeën. Ook de individuele sessies zijn waardevol. Dan kunnen we de diepte in en ons volledig focussen op jouw vragen.

 

 

En corona dan?

Natuurlijk houden we ons aan de coronaregels. Dat betekent dat we de groep opsplitsen in kleinere groepen wanneer dat nodig is. We kunnen bijvoorbeeld prima in duo’s werken. Ik zorg altijd voor een locatie waarbij we voldoende afstand kunnen houden van elkaar, maar toch de energie met elkaar kunnen delen.

Uiteindelijk draait het erom dat jij je prettig voelt bij de manier waarop we werken. Overleg is dus altijd mogelijk. Zo hebben de individuele sessies het afgelopen jaar op verschillende manieren plaatsgevonden. Van online- tot wandelsessie of op een veilige 1-1 locatie.

 

Illustrator: Meera Lee Patel

 

Subsidie-tip Zie je dit allemaal wel zitten? Dan heb ik een meevaller voor je waarover ik je later meer kan vertellen. Een subsidie die speciaal in het leven is geroepen voor de creatieve en culturele sector. Deze kun je ook inzetten voor deze training.

 

Inschrijven kan nog!

De training duurt normaal 12 weken, maar omdat de zomervakantie in deze periode valt, loopt de eerstvolgende training van 21 mei tot half september. Handig! Deze groep heeft extra tijd om zelf het een en ander uit te werken tijdens de zomerstop. Al die ideeën bespreken we dan weer in september.

 

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven,
neem dan contact met me op via monique@happymakersblog.com


Hier lees je alvast meer over de training

 

 

Schuif jij ook aan?

 

Terugkijken naar de training:
‘Haal meer werk uit je illustraties!’

Via deze blogs of
highlights via instagram @happymakersblog

 

 

Wie zie je op de foto’s?

– – – – – 

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Haal meer werk uit je illustraties: een op maat gemaakte training van art director en coach Monique van der Vlist – Gumclubantwoord
16 mei 2021 om 18:09

[…] over trainingen van Monique meer informatie over de komende trainingen wie gingen je voor? instagram happymakers blog | Monique van der Vlist […]

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.