Gabriela Ibarra HaG

Voor het tijdschrift Home and Garden selecteerde ik o.a. deze illustratie voor het Septembernummer. Het zijn vijf mooie pagina’s geworden met illustraties gemaakt door vier jonge illustratoren die bloemen in volle zomerbloei hebben vastgelegd. In deze serie van vijf blogs laat ik je kennismaken met het werk van deze illustratoren. In dit tweede blog het werk van Gabriela Ibarra.

Gabriela Ibarra HOLD

‘De juiste kleurenbalans vinden is het allerleukste’

Gabriela Ibarra_preview

 

Gabriela: ‘Ik begin elk schilderij met een collage-laag van gerecyclede tijdschriftpagina’s en tissues,’ vertelt Gabriela Ibarra. ‘Daarop schets ik losjes de compositie en vul die in met acrylverf. De juiste kleurenbalans vinden is het allerleukste omdat alles dan als een puzzel in elkaar past. Als de verf droog is, zet ik nog een paar accenten aan met olieverf. Ik woon in Atlanta, Georgia, dus ik houd vooral van de lente als de hortensia’s en kornoelje bloeien. April in the South is so beautiful!’ gabrielaibarra.com

 

 

Gabriela Ibarra3

Je vindt illustrator
Gabriela Ibarra via:

website: gabrielaibarra.com

webshop: etsy.com/weathergirlshop

pinterest: @aimeesicuro

instagram: @studio.gabriela

twitter: @aimeesicuro

Gabriela Ibarra4

gabrielaibarra5

Het nazomer nummer van Home & Garden is online te bestellen.

Homeandgarden 08-2015

Iedere dag nazomerbloemen op pinterst
In september ben ik ook gastpinner voor Home and Garden.
Op het gedeelde pinterestboard selecteer ik nog meer uitbundige nazomer illustraties.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.