Snorfestival 2015 sfeer

Het Snorfestival was eén groot creatief feest. Ik denk terug aan een mooie nazomermiddag met een festival vol boeken, zeepbellen, blije mensen, spelende kinderen, bloemen, lieve blogvrienden, workshops en veel gezellige ontmoetingen. Eén groot welkom in de Wereld van Snor. Ook dit jaar tijdens het Snorfestival weer veel workshops o.l.v. de allerbeste creatieven. In twee blogs focus op de makers van Snorboeken en workshops. Illustratoren en ontwerpers in ‘the picture’.

 vlindervogel bloemenvaasjes

Illustrator Maartje van den Noort en Saskia de Valk

Illustrator Maartje van den Noort en ruimtelijk vormgever Saskia de Valk van het bloemenboekje Herbarium waren beiden op het Snorfestival. Saskia van Vlinder en Vogel maakte de prachtige bloemenlijst voor de mooiste blommenselfies van het Snorfestival (foto linksboven). Maartje gaf een stoomcursus bloemen natekenen; snel, dus spontaan tekenen.

Snorfestival 2015 Herbarium

Illustrator Marloes de Vries

Snorfestival 2015 Portretjes Marloes de vries

Het portretten maken door Marloes de Vries is in trek tijdens het Snorfestival. Marloes haar tijd was al snel gevuld. Helaas was ik zelf te laat voor een portretje. Volgende keer meer geluk.

Snor chocolade bedankt Hoera Sterkte

Grafisch ontwerpers Studio Boot

Studio Boot ontwerpt voor Uitgeverij Snor; boeken, posters maar ook de felle verpakkingen van deze staatsgevaarlijke Snorchocolade. En nóg gevaarlijker nu ook in glitterverpakkingen voor de kerst.

Snorfestival 2015 Shoot! Zilverblauw

shoot-titel

Ontwerper Casper en Anki Wijnen van Zilverblauw

Zoals Anki zondag tijdens de lancering vertelde: ‘Vaak gaan fotografieboeken over techniek, ik wilde een boek maken over het gevoel van fotografie. Dat werd ons boek; Shoot!’

Snorfestival 2015 Club Geluk

Club Geluk en een HappyMaker geeft een dikke smile

Marieke van Club Geluk (links) en rechts dat ben ik. Marieke vertelde mij dat half oktober hun nieuwste boek uitkomt: Club Geluk en het geheim van de gebreide ham en meer bizarre breisels.

Morgen het tweede blog met de illustratoren en ontwerpers van Snorboeken en workshops.

Thanks ladies! Claudette & Annemarieke (Snor) voor de uitnodiging en waanzinnige goodiebag, Kirsten Jassies voor je gastvrijheid en Mme Charlotte voor de superlekkere lunch. 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.