Deze illustratoren
maken werk van hun illustraties

Dit zijn ze: de kanjers die de afgelopen maanden keihard aan het werk zijn gegaan om met hun illustraties hun droomklant te bereiken. Ze deden mee met de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’. Inmiddels hebben zij deze training voor illustratoren afgerond en hebben ze flinke stappen gezet. Ik stel ze graag aan je voor. Tara, Emma, Monique, Charlotte, Annouk, Lore, Rianne en Rianne

 

Onze startdag aan het strand, op 10 maart, in de sneeuw.
Vlak voor de zomer rondden deze illustratoren de training af

 

Dit zijn ze: de kanjers

Charlotte Helmer tijdens een van onze persoonlijke coachafspraken

 

Werken aan je eigen doelen

Deze toffe illustratoren hadden allemaal een goede reden om mee te doen aan de training. Ze wilden bijvoorbeeld op een professionele manier zichtbaar zijn op de socials, hun portfolio zo goed mogelijk samenstellen en meer zelfvertrouwen krijgen zodat ze zich ook zakelijker en commerciëler durven op te stellen. En ze hebben allemaal hun eigen droomklanten. De een wil graag illustreren voor tijdschriften, de ander kan niet wachten om een prentenboek te illustreren en weer een ander wil met haar eigen werk in de winkel liggen. En het leuke is: ze kunnen het allemaal bereiken.

 

Felicitaties en welverdiende oorkonde voor Emma Postema

 

Geslaagd! 

Vlak voor de zomer rondden deze illustratoren de training af. Ze hebben nu een duidelijk plan voor de toekomst, met concrete stappen die deels al zijn gezet en die ze de komende tijd zelf kunnen uitvoeren. Ze weten precies waar de focus moet liggen om het doel dat ze aan het begin van de training hadden te bereiken. En het mooie is: het werk is er nog leuker door geworden ook.

 

“De training bleek een schot in de roos: het was enorm fijn om met Monique samen te werken. Voelde ‘veilig’ om mijn problemen en vragen te delen, wat voor mij al een belangrijke eerste stap was.

De opdrachten en Monique’s feedback hebben ervoor gezorgd dat ik echt stappen heb kunnen zetten. Ik sta nu op een heel ander punt dan aan het begin van de training. Daar ben ik enorm dankbaar voor.”  _Annouk Goselink

 

Rianne van Duin, Annouk Goselink en Lore Schuerman bekijken Rianne’s interactieve kinderboek Jouw Avontuur

 

In het diepe?

Laat ik ze dan helemaal aan hun lot over nu de laatste trainingsdag voorbij is? Zeker niet. Alle deelnemers van de training en het persoonlijke coachingstraject hebben toegang tot de HappyMakersClub, een platform waarin ze elkaar en mij dagelijks kunnen bereiken om even te sparren, masterclasses te volgen én successen te delen. 

 

“De training heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en dat ik de drempel, die ik in maart nog voelde, over ben en er klaar voor ben om aan de slag te gaan. Ook heeft het me een duidelijkere richting gegeven. Ik weet nu welke kant ik graag op wil en hoe ik dit kan bereiken.”

 

Illustratie: Anna Katharina Jansen

 

Meer over de training

Wil jij ook stappen zetten met jouw illustratiewerk? Geef je direct op, de volgende training start vrijdag 22 september. Graag nog meer weten over de training of over de persoonlijke coaching die ik geef? Laat het me weten via mail: monique@happymakersblog.com. Dan krijg je van mij een brochure met alle informatie. 

 

“Mijn tekenwerk voelde als los zand omdat het tussen illustratie en autonoom in zit. Hierdoor verzandde ik meermaals. Ik ben de training gaan volgen om hulp te krijgen bij het benoemen en beschrijven van wat mijn illustraties typeert, zodat ik mijn richting inzichtelijker kan maken. Daardoor heb ik meer focus” _Rianne

 

Wees lief voor je portemonnee

Zo’n training kost uiteraard wel geld. Zie het als een investering in je bedrijf. Die investering kun je zo klein mogelijk maken door de Werktuig PPO aan te vragen. Dit is een subsidie voor mensen in het creatieve vak die een opleiding of cursus willen doen om nog beter te worden in hun vak. Kom je in aanmerking voor de subsidie, dan krijg je 1/3 van de kosten vergoed met een maximum van € 1000,-. Lees hier alles over de subsidies.

 

 

Woon je in provincie Groningen, gemeente groot Amsterdam of Nijmegen dan hoor je bij de groep lucky ones die zelfs 2/3 subsidie kunnen krijgen. Zo wordt de training voor illustratoren spotgoedkoop!

 

 

Join the Happy Makers Club!

Stap je in bij de training dan kun je ook gebruik maken van
de online Happy Makers Academy én van de Happy Makers Club.
Extra online support van mij en van elkaar.
Je hoeft, je werk niet alleen te doen

 

Annemiek van Duin schrijft o.a. rake teksten tijdens de training.
En zoals je ziet, weer of geen weer, wij blijven Happy!
Wil jij vanaf september met ons samenwerken?

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.