HappyMakersBlog_label Letterpers BW

Je kunt het op dit blog niet gemist hebben. Happymakersblog produceerde een set van 8 handgedrukte cadeau-labels in samenwerking met Letterpers.nl en 8 Nederlandse illustratoren. In dit blog stellen we je 4 van de 8 illustratoren voor. Dit keer de labels van Jans, Karen, Geertje en Tiny.

Je kunt een set van 8 cadeau-labels vanaf nu bestellen voor € 9,95.
Kijk hier voor meer verkoopinformatie.

 

Tiny Risselada van Letterpers

Het verhaal van Tiny is fantastisch. Vijf jaar geleden begint ze met haar bedrijf: Letterpers. Ze koopt een oude letterpers, ontwerpt geboortekaartjes en drukt ze met de ambachtelijke techniek. Nu, vijf jaar later worden haar kaarten wereldwijd verkocht, staan er meerdere letterpersen in haar werkplaats en heeft ze personeel moeten aannemen, omdat ze de enorme vraag naar haar werk niet aan kon. Wat ze maakt is dan ook ronduit prachtig.

Letterpers online | WebsiteTwitter | FacebookPinterest | Fotocredit: Kaart (Jessica Nielsen), Schrift (Dille & Kamille), Clipboard (privébezit), Papiervlinder (Jurianne Matter via Vlindersinjebuik)

 

HappyMakersBlog_label JansOntwerpFabriek BW

 Jans Ontwerpfabriek

Jans van Jansontwerpfabriek ontwerpt boekomslagen en binnenwerken, illustraties, ze fotografeert en is vormgever. En ze is een kei van een handwriter.

Jans online | WebsiteInstagram | Fotocredit: Giftbox (Ohsoprettyparty), blokjespapier en envelopje (privébezit), elastisch koord (Pipoos)

 

HappyMakersBlog_label GeertjeAaldersBW

Geertje Aalders

Geertje is illustrator en paper cut-kunstenaar. Ze behaalde in 2006 haar diploma ‘Illustratie’ op het CABK in Zwolle. Haar werk heb je ongetwijfeld eerder gezien in bladen als Flow magazine, GroterGroeien, Magriet en 101 Woonideeën. Geertje maakte ook de allerlaatste cover voor 101. Maar je komt haar werk vaker tegen. Eerder hing elke Hema vol met illustraties van Geertje, en AH heeft kauwgomballenthee gehad met een papierknipsel van Geertje erop.

Geertje online | websitetwitterfacebook |Fotocredit: Papieren blad gifttag (Jurianne Matter via Djello)

 

HappyMakersBlog_label Karen Weening BW

Karen Weening

Karen is illustrator en ontwerper. Oorspronkelijk is zij opgeleid als stedenbouwkundige. “Al tijdens mijn studie merkte ik dat ik het uittekenen van ideeën en het maken van mooie plaatjes het leukst vond, en dat is altijd zo gebleven.” Twee jaar geleden besloot ze daar meer mee te gaan doen. Om haar eigen stijl te ontwikkelen is ze begonnen met heel veel tekenen met een fineliner en de computer. En met succes. Haar werk was al te zien in in tijdschriften als Flair, 101 Woonideeën en Ouders van Nu en sinds maart staat ze elke week in Margriet.

Karen online | websiteinstagrampinterestetsy | Fotocredit: Notebook (BL_ij), citroengele hangtag (Marmadilla) en fluor gele hartjes confetti (Paperstories)

 

Over happymakersblog

Met Happymakersblog.com wil Monique van der Vlist, artdirector van 101Woonideeën & Tuinieren, de krachten bundelen van creatief talent. Met dit platform wil ze het werk van o.a. ontwerpers, illustratoren, inspirerende creatieve bloggers & (web)shops extra onder de aandacht brengen van een groter publiek. Deze gifttags kwamen tot stand doordat Monique de connectie maakte tussen de verschillende makers.

 

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Fotografie: Suzanne Paap (bloominspiration.com)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.