SwanMarket 070-3

Wat gaat het worden dit weekend? Zomers of toch wat minder lenteweer? Wij lopen vanavond, hier thuis in alle warmte de avondvierdaagse intocht. Gaat dat met of zonder onweersbuiten worden? Geen idee met dat weer! Maar als ik alle leuke events en markten van dit weekend weer op een rij zie. Gaan we heel hard duimen voor wat zonneschijn. Geniet van het weekend, veel plezier!!       Fotografie: Chymo & more 

x_Flower_Valley_-_Fair_trade_market_6-_7_juni

Flower Valley Market
Zaterdag 6 en zondag 7 juni in Vogelenzang (vlakbij Haarlem)

Een weekend waarin alles draait om ontdekken, genieten, ontmoeten en verbinden. Groot en klein, iedereen is welkom op Buitenplaats Plantage!

Buitenplaats Plantage staat bekend om haar unieke concept en grote tuin met prachtige bomen, struiken en vijvers. Dit weekend zullen hier kunstenaars, ambachten, fair trade, kleurrijke persoonlijkheden en wereldse producten bij elkaar komen. Sieraden, kleding, vintage, kunst, food, barbiers, yoga, meditatie en tarot zullen de boventoon voeren, daarnaast is er Indiamarket, ambachten/ activiteiten voor kinderen, spiritualiteit en natuurlijk het eigen biologisch restaurant waar ecologische & lokale producten worden gebruikt en geserveerd.

ETSY CraftPartyLeiden HappyMakersBlog

Etsy Craft Party 2015
Op zaterdag 6 juni in Handwerk Studio Leiden van 14-17 uur in de Handwerk Studio Leiden, Vollersgracht 14

Loop binnen en schuif aan bij een van de drie gratis workshops. Ook toegankelijk voor niet Etsy-leden. Lees hier meer en kom ook!

Weekend de kade 2

Weekend de kade
Zaterdag 6 en zondag 7 juni in Haarlem

Ruiken, proeven, zien, beleven, Weekend de Kade in Haarlem is geen festival, en het is geen traditionele markt, maar een feestje. Kom achter je computer vandaan en bestel niet langer je producten via de webshop. Langs de Kade van het Spaarne vind je bijzondere en eigenzinnige koopwaar verkocht door de producent/importeur zelf. Ruiken, proeven, aanraken en het verhaal achter een product hoor, zie, proef en beleef je hier. Daarbij is er een groot terras met een bar en live muziek. Spreek gerust af via Facebook met vrienden, maar ontmoet ze ook daadwerkelijk onder het genot van een drankje en streetfood geserveerd vanuit de foodtruck.

= = = = = =

Local Goods Saturday Market
Zaterdag 6 juni van 12 tot 18 uur in de Hallen, Amsterdam

Aanbod van Amsterdams ontwerp of gemaakt: food & non-food.

= = = = = =

Cupkes

Cupkes.nl staat met haar zelf ontworpen serviesgoed en heerlijke thee op Fort Isabella market

Fort Isabella market
Zondag 7 juni in Vught, Reutsedijk 8

Deze markt wordt georganiseerd door sfeercateraar Eten van een lekkere tafel. Tijdens Fort Isabella market zijn er naast heel veel lekker eten ook verschillende creatieve workshops waaronder ‘Stempels maken’ met MINT-TEA. Voor 7,50 per deelnemer maak je in een half uur een prachtige stempel en een notitieboekje met jouw eigen gemaakte print. De workshops vinden 1x per uur plaats.

Mint-tea

= = = = = =

Farmfair
Zondag 7 juni van 10 – 17 uur in Voorschoten

= = = = = =

Puremarkt
Zondag 7 juni (11-18 uur) in Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat

= = = = = =

Sundaymarket
Zondag 7 juni in Amsterdam, Westergasfabriek

Swanmarket 070

Swan Market Rotterdam
Zondag 7 juni in het Museumpark te Rotterdam

De zelfgemaakte markt2

Foto: Doortje Langenhuysen (Dom rechts is gemaakt door Roses are Red)

Zelfgemaakte Markt
Zondag 7 juni  op het Domplein in Utrecht

Hip & Handgemaakt

Hip en Handgemaaktmarkt
Zondag 7 juni in het Sonsbeekpark te Arnhem, 40 kramen vol handgemaakt moois! Van 11 – 17 uur bij de Witte Villa aan de Tellegenlaan 3

 

WEEKENDBITES

Kijk voor de culi tips van dit weekend op Deliciousmagazine.nl

 

yogafestivalhaarlem_16

Om alvast in te schrijven!

Yogafestival Haarlem

Zaterdag 20 en zondag 21 juni in Haarlem

Kom genieten van yogaworkshops en -lessen, lezingen, massages, relaxplekken en food & drinks op het prachtige Landgoed Elswout. Voor beginners, ervaren yogabeoefenaars, gezinnen én mensen die wel eens willen kennismaken met yoga en de yogalifestyle is er genoeg te beleven. Kijk op de website van het Yogafestival voor het programma!

 

Heb je tips voor deze uitagenda, nieuwe workshops en creatief shoppen, in de komende maanden? Die hoor ik graag via monique@happymakersblog.com

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.