Pimpelmees Verjaardagskalender Voorzijde

Het is nooit te laat om met een nieuwe verjaardagskalender te starten. Toch sta ik er bij het begin van een nieuw jaar eerder bij stil. Natuurlijk zijn je Facebook of andere digitale reminders handig om de verjaardagen niet te vergeten. Maar deze bijzondere momenten verdienen een prachtige plek om bij stil te staan. Ik kwam zulke mooie kalenders tegen, die wil ik je natuurlijk laten zien. In dit blog negen keer de allermooist geïllustreerde verjaardagskalenders!

Pimpelmees Verjaardagskalender Binnenwerk04

Al langer ontwerpen Ingeborg en Marieke van Pimpelmees iedere maand een gratis digitale bureaubladkalender. Ik ben fan van de bureaubladen en retweet dan ook iedere maand dit cadeautje graag naar je door. Nu zijn alle favorieten verzameld en omgetoverd tot deze kleurrijke A4 verjaardagskalender!

Pimpelmees Verjaardagskalender Binnenwerk02

krantenkapper verjaardagsboekje

Ook erg handig: alle verjaardagen in een boekje! Ontwerp en illustratie van dit verjaardagsboekje is van Lotte en Janneke, de Krantenkapper, en te koop via Etsy.com

Verjaardagskalender-Fairytale-Oktoberdots

Dit is eén (van de vijf!) verjaardagskalenders ontworpen door Babet van Oktoberdots.

Verjaardagskalender Nuukk

Handig overzicht voor een heel jaar verjaardagen op éen A3.
Ontwerp van Andrea, Nuukk en te koop via Etsy.com 

GrootZus kalender.december

GrootZus kalender.mei

Het hele jaar lang in de droomwereld van Grootzus met deze verjaardagskalender geïllustreerd door Francien Verhulst. Verjaardagskalender, ansichtkaarten en posters van Grootzus zijn o.a. online verkrijgbaar via Hikjes in huis. Ook offline verkrijgbaar! Hier vind je het overzicht met alle winkels

Chloë Janssens Calendar 2015

Grafisch ontwerpster Chloë Janssens werkt vanuit de Kempen en wil de wereld vrolijker maken en werkt met zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen.  De A2 gezeefdrukte kalender is in beperkte oplage (en gesigneerd!) offline verkrijgbaar via Project Arthur in Lommel (B). Online kun je de verjaardagskalender bestellen via de webshop van Chloë.

verjaardagskalender Caroline Ellerbeck

Homemade Happiness mag dan zijn gestopt (jammer!!!) maar gelukkig kun je de Knipkaartenkalender, geïllusteerd door Caroline Ellerbeck, nog wel aanschaffen via Papiermier.

StudioStationary kalender 2

Met deze verjaardagskalender van Studio Stationery word je iedere maand verrast met een quote. De verjaardagskalender is online o.a. te koop via Twentysomethin.

verjaardagskalender Nuukk

 

Deze insecten op A2 formaat zullen je de verjaardagen echt niet doen vergeten. De verjaardagskalender voor insecten lovers, van Andrea, Nuukk kun je op dit moment met korting bestellen via Etsy.com 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.