Motiflow Janneke Ursem Creative Life HappyMakersBlog

Heb je al gehoord over Creative Life? 

Een nieuw workshop event voor een creatieve dag uit. Drie (weekend) dagen lang in Utrecht: op 24, 25 en 26 maart in de Werkspoorkathedraal. Achter de schermen werkte ik mee aan dit event. Tijdens Creative Life ook voor de schermen. Want HappyMakersBlog heeft natuurlijk ook haar eigen plek! Je begrijpt: ik ben enthousiast en ontmoet je daar graag! Lees je meer in dit blog >

Beeld en deelnemers: Motiflow – Janneke Ursem (boven) en  Immer Urlaub (onder)

Immerurlaub Creative Life HappyMakersBlog

Jurianne Matter

Deelnemer Jurianne Matter en Ompak

Wat kun je verwachten?

Creative Life is de ideale kans om veel ‘workshoppers’ op één en dezelfde plek te ontmoeten én mee aan de slag te gaan. Naast de workshops zijn er creatieve winkels, gastbloggers en een scala aan verschillende makers. Van food, handcrafts, papier, handwriting, urbangreens, illustratie tot styling. Voel geen push. Je hoeft echt niet constant aan de slag. Laat de creativiteit lekker over je heen komen terwijl je luistert naar een van de inspirerende presentaties. Ook kun je in gesprek met je favoriete illustrator aan de tekentafel bij HappyMakersBlog. Maar bovenalles maak het vooral gezellig met elkaar! Klik hier door voor het workshop overzicht. NB. Je kunt je zelfs al inschrijven!

Monique van der Vlist Woonbeurs 101-2014

HappyMakersBlog en Creative Life

Vorig voorjaar benaderde de organisator van Creative Life mij om mee te denken voor dit event. Omdat ik veel ‘creatieven’ ken zijn we samen op zoek gegaan naar de juiste deelnemers. Samen zijn we gekomen tot een geweldige lijst deelnemers. Iedereen waarvan je hoopt dat ze er zullen zijn, die zijn er ook!! Ik ben er trots op wat we voor elkaar hebben gekregen. Op dit moment werken we aan de laatste invulling van de presentaties. Ook HappyMakersBlog heeft een eigen plek met focus op illustratie. Ik vertel je er snel meer over. Hou dit blog, mijn instagram en facebook in de gaten voor de laatste updates.

PapierAtelier Meet the blogger koperen buizen

Karakterprints Creative Life HappyMakersBlog

Deelnemer Karakterprints en All things we like

Deelnemers die je zeker niet wilt missen

Veel van de mensen waarover je leest op HappyMakersBlog vind je ook op Creative Life. Drie dagen lang bruisend van inspiratie en creativiteit. Het event met jouw favoriete creatieven: ontwerpers, creatieve winkels, illustratoren, crafters, bloggers etc. etc. Ik noem er een paar: Studio Elle Aime, Zilverblauw, Imakin, Petite Louise, Via Martine, MAAK Rotterdam, Mevrouw Knot, Atelier Indrukwekkend, Handmade Heaven, Draad en Praat, Origami Zoo, Het Groenlab, Hipaholic, Studio Met Marjet, More than Mayo, Club Geluk en Grafisch Werkcentrum Amsterdam. Ik wil ze hier allemaal wel noemen, stuk voor stuk de reden waard om naar Creative Life te komen! Klik hier door voor alles wat je wilt weten! 

All things we like Creative Life HappyMakersBlog

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.