Maartje van den Noort : Spreeuw

Stiekem kreeg ik deze week toch heel even, een beetje hoop op een natuurijs’ schaatsweekend. Helaas… Wie weet gaat het toch nog eens gebeuren deze winter. Niet getreurd, er zijn voldoende creatieve alternatieven voor aankomende januari weekend. Een grote variatie workshops; de Ontwerpsalon in Utrecht,  Swanmarket in Rotterdam en de Pure Markt in Amsterdam. En natuurlijk herkende je deze spreeuw al van illustrator Maartje van den Noort. Maartje exposeert tot en met Maart in Delft.

Ontwerp Salon A3 posters.indd

Ontwerp: Andrius Sta (houtwerk) – Renske Versluijs (tas) / Fotografie: Patrick Stoop

 

Ontwerpsalon in Utrecht

Zondag 24 januari : 11 – 17 uur.
Maandag 25 januari : 13 – 18 uur
Utrecht, Vechtclub XL

De Ontwerpsalon is een nieuw initiatief; een inkoopmarkt waar ontwerpers a.s. weekend hun producten verkopen. Ontwerpen zoals keramiek, sieraden, mode-accessoires, grafisch en illustratief werk en interieurproducten. De Ontwerpsalon vindt plaats bij de  Vechtclub XL; een creatieve hotspot met ateliers en restaurant. De ateliers zijn op deze zondag en maandag ook geopend.

[ Actueel ]

renskeversluijs ontwerpSALON liggend

 

 

Zondag 24 januari

De Pure Markt

Amsterdam, Nobelweg van 12-17 uur

[ nieuws ]

Swanmarket

Rotterdam, van Nelle fabriek van 11-17 uur

[ nieuws ]

Flyer_Intratuin_2016

Stempelworkshop

Workshops

Vrijdag 22 januari 2016 / Masterclass : Selfie in lino  Zaterdag 23 januari 2016 / Workshop : DIY letterpress / Workshop: Handlettering / Workshop : Stempelworkshop / Home & Garden workshop : Botanisch tekenen /  Workshop : Breien voor beginners / Workshop : Handlettering / Workshop : Modeltekenen (licht/donker) Zondag 24 januari 2016 / Workshop : Postkaart maken met quote

Uitgebreidere informatie over deze workshops vind je in de HappyMakersBlog Workshopagenda.
Hier overigens ook een overzicht van de allerleukste workshops voor de komende maanden.

Maartje van Noort : Atelier

Expositie

Maartje van den Noort
t.m. zaterdag 26 maart 2016

Beeldend kunstenaar en illustrator  Maartje van den Noort exposeert bij Boulangerie Michel in Delft. Een samenwerking met Galerie xs (van ontwerper Margo Weijer). Bij deze traditioneel Franse bakker vind je een gallery wall met het werk van Maartje van den Noort. Maartje maakt muurschilderingen, schilderijen, prints, ansichtkaarten, vrij werk en werkt voor veel verschillende opdrachtgevers.

Maartje van den Noort: “Ik houd er van om de details in de natuur en het leven om me heen te bekijken, observeren en vervolgens vast te leggen in tekeningen, schilderijen en designs. Dit vertaalt zich naar eenvoudige lijntekeningen met een af en toe wat kleur, experimenten met waterige verf op papier en schilderijen die schetsmatig en gelaagd van aard zijn.”

Maartje van den Noort : Herbarium

Maartje van den Noort ook bij jou thuis? Maartje verkoopt ook werk via haar online shop. Waaronder ook Maartje’s boekje: Pocket Herbarium.  Beeld Atelier: Hop3fully.com

Maartje van den Noort : Pocket Herbarium

Heb jij tips voor deze uitagenda, nieuwe workshops en creatief shoppen? Die hoor ik graag. Wil je mij die tip(s) mailen? Dank je wel! Je kunt het sturen naar: monique@happymakersblog.com.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.