Mogen we (al) naar de bergen?

Ik weet het, ik weet het… mijn to-do-lijst is echt nog niet afgewerkt. En voordat alle vinkjes zijn gezet, ga ik niet op vakantie. Maar, oh, wat verlang ik naar het moment dat we onze bus starten en de straat uitrijden. Ik kan niet wachten tot we terug in de bergen zijn. Hoe hoger en ruiger, hoe beter. Die rust… Dat uitzicht… Nu eerst nog een stapel werk afmaken. En we duimen heel hard dat we niet vuurrood kleuren (en dan bedoel ik niet ons bussie). Tot we met vakantie kunnen, werp ik af en toe een blik op deze leuke berg illustraties. Dan ben ik er al een beetje. Illustrator: Megumi Inoue 

 

Illustrator:

Illustrator: Yanice Dogger 

 

Illustrator: Madame-Lolina 

 

Illustrator: Taku Bannai 

 

12 Berg illustraties

Ik kan niet wachten tot we terug in de bergen zijn.
Hoe hoger en ruiger, hoe beter. Die rust… Dat uitzicht…

Illustrator: Isabella Bunnell 

 

Illustrator: Ryo Takemasa  

 

Berg illustraties om van te dromen

Illustrator: Marc Martin 

Berg illustraties om van te dromen

Illustrator: Becca Stadtlander 

 

Berg illustraties om van te dromen

Berg illustraties van Ivana Kozlai 

 

 

In deze blogs vind je nog
meer zomerse illustraties

Vakantievoorpret in illustraties

Zomernacht illustraties 

Bon voyage, de zon achterna!

Vakantiekaarten met zomerse illustraties

Geïllustreerde citymaps 

 

 

Berg illustraties om van te dromen

Take met to the mountains – Illustrator: Little canoe

 

 

Ben jij zelf illustrator en toe aan groei?
Stap dan in mijn training:
‘Haal meer werk uit je illustraties!’ 

Smeed je plannen en doelen voor
de tweede helft van het jaar?

Ik kan je daarbij helpen.

In september en december start ik met
een nieuwe groep voor de training.
Je kunt er hier meer over lezen

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.