Echte post is het allerleukst!

Doe jij het nog? Vakantiekaarten versturen vanaf je vakantieadres? In alle eerlijkheid: ik niet. Tenminste niet de ‘groetjes uit…’ kaarten. De vakantieperiode is vaak wel de tijd waarin ik op zoek ga naar een kaart voor iemand die ik al een tijd niet heb gezien of die net wat extra aandacht verdient. Vanaf mijn klapstoeltje voor de kampeerbus vind ik het heerlijk om dat soort post te schrijven. Want ook al laat ik de standaard ansicht vaak liggen, ik ben en blijf dol op echte post. Sterker nog, de liefde groeit. Echte post ontvangen is nou eenmaal het allerleukst! Wie verras jij met een mooie vakantiekaart? Ansichtkaart van Small Adventure

Bon Voyage! Geïllustreerde ansichtkaart van illustrator: Brooke Weeber van the little canoe. Te koop via etsy.com/thelittlecanoe

Wishing you the best on your journey. Geïllustreerde kaart van Keiko Brodeur van Small adventure. Verkrijgbaar via etsy.com/smalladventure

Finally on vacation, illustratie van Teresa Bellón. Te vinden op teresabellon.tumblr.com en instagram @teresa_bellon

An adventure a day van Little low  en rechts Let’s run away van freya-art.com

Stickers van illustrator Kate Sutton ~ Instagram @suttonkate

Dagtrip met de volkswagenbus van illustrator Katie Daisy (the Weathfield). Deze wallprint is verkrijgbaar via etsy.com/thewheatfield

Happy Trails Illustrator Rhianna Wurman tekent prints, kaarten onder de naam ellolovey. Verkrijgbaar via etsy.com/ellolovey en te volgen via instagram @ellolovey

Ik kan niet kiezen uit deze twee vakantiekaarten van LittleTruthsStudio. Weet je wat? Dat doe ik ook niet. Ik laat ze je alledrie zien. Je kunt de kaarten kopen via etsy.com/LittleTruthsStudio. Illustrator Lori Roberts volg je via instagram @little_truths_studio

Bonjour
Mijn vakantiegroet vanuit Frankrijk
Wens je een heerlijke zomertijd.
Goede reis voor als je met vakantie gaat.
Genieten ervan!

 

Veel plezier, Monique

freya-art.com

 

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.