Muur FlavouritesLive

We zijn nog lang niet klaar met alle napret van Flavourites Live. Jullie wacht ook nog beschrijvingen van de inpakideeën uit de workshops. Maar nu eerst nog weer een heel fijn pakketje aan illustratiemoois.

Rechts bovenaan zie je metalen lettersjablonen van twentysomethin.nl en kerstkaart van Heedopter (te koop via Etsy.com). Daaronder van links naar rechts: Aankondiging van het kookboek Hemels van Ria (More than Mayo) en Alexandra (alexstyling.nl), prints ‘Zon‘ en ‘Voorjaar‘ verkrijgbaar via designfabrix.com; Uitnodiging Huisje, boompje, feestje kerstverkoop van 101-collega Kim van Rossenberg en pop-up poster ‘Sun’ van Jurianne Matter.

Mariann Doherty-the-sun-epson-center-the-final

Print ‘Zon’ en ‘Voorjaar’ is het werk van de Deense illustrator Mariann Doherty. Meer van haar vind je op goingdanish.dk.

P1010080

Van boven naar onder: de prints ‘fiets‘ en ‘appel‘ van Jennifer (Heedopter) en een ‘natural’ van illustrator Claudi Kessels. De naturals van Claudi is een serie karakterts die zij iedere week post op haar blog. Je zou verder deze ‘Natural‘ ook kunnen herkennen uit het tijdschrift Flair van een paar weken geleden.

 

Jurianne Matter 1-SUN-wall-landscape

Pop-up poster ‘Sun’ van Jurianne Matter

Elvera HappyMakersFlavLive

Foto van elv-s.blogspot.nl; Elvera dank voor je mooie blog over het PapierAtelier

 

– – – – –

HappyMakersBlog en het PapierAtelier op Pinterest!

Hier kun je alle details uit het PapierAtelier terugvinden:

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.