Workshop Agenda in de spotlight

Ik heb het geluk dat ik al jaren heb gewerkt voor de leukste en meest creatieve tijdschriften. Toch maakte mijn hart een extra hoog sprongetje toen ik zag dat de Workshop Agenda van HappyMakersBlog in Flow wordt vermeld. Zo leuk! Tijd om ook op mijn eigen blog de agenda eens goed in de spotlight te zetten. Illustratie: Ingrid Wuyster (Teken_ing)

Als kind was ik al dol op alles wat met zelfmaken en creativiteit te maken had. Niet gek dus dat er voor mij uiteindelijk maar één studie interessant was: de Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien werk ik als grafisch ontwerper en art director. Foto: Needle punch een van de vele workshops bij het Atelier van Eva V.

 Workshops van illustrator Loes van Oosten bij Urlaub

Bloggen over workshops

Zoals ik al vertelde ben ik die geluksvogel die dat werk voor allerlei creatieve (woon)bladen heeft gedaan. Bijvoorbeeld bij 101 Woonideeën (graag vingers: wie mist dit topblad nog?). 101 was dé plek waar ik op het blog los kon met DIY-ideeën, illustraties en workshops. Een topcombinatie. Het 101-blog was een prachtig podium voor creatieve initiatieven én de start van de Workshop Agenda.

‘Ik weet zeker dat er iets voor jou
tussen staat in de Workshop Agenda’

Klik hier door voor de beste workshops

Gezien in de agenda: workshops van Studio TouT Doux

Doorstart van de Workshop Agenda

Nadat de hele redactie (en de lezers) afscheid moest nemen van 101 Woonideeën ben ik los gegaan op HappyMakersBlog, startte ik het PapierAtelier en workshops voor Flow Magazine in de Snorfabriek. Kan het nog creatiever? Logisch dus dat er ook een plek moest komen voor de Workshop Agenda op HappyMakersBlog. Er is nou eenmaal zoveel te doen!

Wat kun je hier vinden?

In de Workshop Agenda is echt voor iedereen iets te vinden. Oók als je denkt dat je niet creatief genoeg bent. Kijk nou eens naar de volgende lijst, ik weet zeker dat er iets voor je tussen staat. De workshops variëren van natuurtekenen, boeken illustreren, leren tekenen, handlettering, kalligrafie in alle soorten, schilderen met olieverf, waterverf, ecoline, zelf drukken op verschillende manieren zoals monoprint of zeefdrukken, interieurstyling, keramiek, soms een vleugje naaien, borduren, breien, haken, weven, groen in huis, stadstuinieren…  En er zijn er vast nog die ik nu vergeet te noemen.

De Workshop Agenda op HappyMakersBlog.
Er is nou eenmaal zoveel te doen!

Help jij me de agenda te vullen?

Heb je zelf een leuke workshop die je in de Workshop Agenda onder de aandacht wilt brengen? Je kunt workshops aan mij mailen. Ik maak zelf een keuze uit het aanbod, want de sfeer en inhoud van de workshops moeten wel passen bij mijn blog. Het is helaas niet haalbaar iedereen (direct) te antwoorden, maar weet dat ik heel blij ben met jouw input. Foto: workshops van Mino Studio

En? Voel jij zelf je handen al gaan kriebelen?
Je kunt direct aan de slag.
Wat dacht je doorklikken naar de Workshop Agenda?

Illustrator Sanny van Loon

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.