Datumloze agenda Sjakies

Dit is de datumloze agenda van grafisch ontwerper Marte Vissers en Sjakie Haverkorn, ontwerper en eigenaar van de bekende Haarlemse winkel Sjakie’s. En jij kunt deze agenda winnen!  

Datumloze agenda Sjakies10

Ken jij de winkel Sjakie’s in Haarlem? Het is voor mij dé plek waar ik heen ga als ik een cadeautje zoek voor mensen met smaak. Maarja, ik heb de mazzel dichtbij te wonen. Het gaat hier echt om de details, daar hou ik van. Ik kom altijd weer geïnspireerd de winkel(s) uit. Het is een en al creativiteit en je komt er ogen te kort. Love it! En toch even extra melden: dit blog is geen advertentie, ik ben gewoon fan. 

 

Omdat het een datumloze agenda is kun je op ieder moment starten met de agenda. Iedere week geeft je een nieuw ontwerp. Je krijgt bij de agenda extra stickervellen en het wordt voor je ingepakt met eigen ontwerp pakpapier.

 

Waar kun je zelf een agenda kopen?

Het blijft natuurlijk het allerleukst de agenda zelf te kopen bij de winkel van Sjakie’s.
Maar je kunt de agenda ook online bestellen via Boekhandel de Vries.

Datumloze agenda Sjakies11

Sjakie’s style

Sjakie ontwerpt o.a. ook fijn gedetailleerde stempels, dessins en illustraties.

Sjakies styleSjakies anischt 3 Sjakies ansichten 4

3x beeld van Sjakie (Facebook)

 

Hoe win jij je eigen Sjakie’s agenda:

  1. Vul onderstaand formulier in vóór a.s. donderdag 14 januari.
  2. Verwelkom ik je graag op de Facebook pagina van HappyMakersBlog
    (én vind HappyMakers leuk, leuk, leuk!) 
  3. Via facebook/HappyMakersBlog maak ik donderdag 14 januari de winnaar van de agenda bekend.

 

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Annaantwoord
10 januari 2016 om 19:56

Hij is echt ontzettend leuk! Ik hoop dat ik mijn facebook & instagram op de juiste manier heb ingevuld, maar ik zou het geweldig vinden om deze agenda te winnen (:

Margaretantwoord
13 januari 2016 om 10:38

Een datumloze agenda? Dat kan toch niet? Toen zag ik de voorkant van de agenda. Net een deur waar je nieuwsgierig achter wilt kijken. Het filmpje op instagram laat pas goed zien hoe leuk en inspirerend deze agenda is. Dus, ja, ik waag graag een kans op deze originele agenda.

Fijne dag, Margaret

A.Hartmanantwoord
14 januari 2016 om 09:08

Lijkt mij super om te winnen, ideaal om al mijn gedachten in te plannen 😉

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.