villa-augustus-happymakersblog-interiorvilla-augustus-happymakersblog-kitchen

Veggies, plukbloemen en high tea 

I love this place: Villa Augustus in Dordrecht. Werkelijk ieder hoekje, binnen en buiten, is een feest om te kijken en te zijn. Ik was er vorige week zaterdag; een dag met allerliefsten. Het was hier fijn en kom zeker graag een keer terug.

Wat een cadeautje zo’n dag voor jezelf. Helemaal gelukkig van treinen in mijn eentje en op stap met een OV-fiets. Fietsen in een andere stad voelt alsof je er steeds weer of je er een beetje woont. Dat deed ik ook in Dordrecht. Weet je dat ik zelfs nog nooit in Dordrecht was geweest? We maakten een volle dag bij Villa Augustus dus ik moet echt een keer terug voor de stad (liefst met een nachtje in het hotel van de Villa).

martin-jarrie-happymakersblog-gardening

Ons bezoek aan Villa Augustus inspireerde mij tot het maken van dit bericht. Ik zag er een schilderij van Martin Jarrie. Op de terugweg keek ik in de trein zijn werk weer eens terug (en maakte deze selectie van zijn werk). Mooie stylecombi: het werk van (huis)illustrator/ontwerper Dorine de Vos en de schilderijen van Franse kunstenaar Martin Jarrie. Wat is Villa Augustus een ‘perfect match’ voor liefhebbers van lekker eten, kunst, wilde bloemen en genieten van haar prachtige moestuin.

martin-jarrie-happymakersblog-portraitmartin-jarrie-jardinagemartin-jarrie-portret-of-a-gardenmartin-jarrie-kivietsbloem

villa-augustus

Het herkenbare handschrift van illustrator Dorine de Vos wordt gebruikt op bijna alle uitingen van de Villa. Hierboven is de huidige homepage en haar handschrift op onderstaand raam.

villa-augustus-happymakersblog-vegetablesmartin-jarrie-happymakersblog-villa-augustus

CONTACT: Villa Augustus (website), Oranjelaan 65 te Dordrecht – Website: Martinjarrie.com – Dorine de Vos (zonder website)

villa-augustus-happymakersblog-shop-interior

 

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

helmiantwoord
27 oktober 2016 om 10:45

Een dik jaar geleden kreeg ik ook zo’n cadeautje bij Villa augustus. Wat een inspirerende plek is dat, op en top genieten!

Yvonne Lottyantwoord
31 oktober 2016 om 07:41

Ja, een heerlijke plek om te zijn.
Ook heel inspirerend!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.