HappyValentinesWeek bigode_mountains

Stiekem verliefd of al langer samen met je lief? Valentijnsdag is toch ook een mooi excuse voor fijne verrassingen en dat hoeft echt niet altijd een Valentijnskaart te zijn… ^ Poster Love will move mountains’ // Ontwerp Bigode Digital // verkrijgbaar via Petite Louise

HappyValentinesWeek Dreamkey

Versier jezelf maar vooral ook juist dié -éne- ander met dit Valentijns-versier-pakket van Dreamkey;  You are Loved!

HappyValentinesWeek_KarenWeening

W I N A C T I E ! Karen Weening illustreerde speciaal voor de HappyValentinesWeek deze ‘Smile’ verliefde print. Helaas niet te koop maar je kunt het wél winnen via Karen’s nieuwe instagram @karenillustraties.
Website: karenweening.nl // Webshop: etsy.com/karenweening

HappyValentinesWeek MeriMeri

Als we dan toch in de versiermodus staan, verwen dan ook vooral jezelf. Want eerlijk gezegd geloof ik niet dat je met deze mooie slinger enig man behaagt maar vooral jezelf! Ik zeg: ‘direct shoppen!’ Gelukkig kun je hier vinden waar je de slinger (van Meri Meri via detrendfabriek.nl) kunt aanschaffen.

HappyValentinesWeek_Revista

Zeg het met woorden: Blij met jou! Revista maakt verschillende letterkaarten met toepasselijke teksten.

HappyValentineWeek_MerelvanLamoen

Een Valentijnsliefde als mr. Cupcake. Illustrator Merel van Lamoen prikte haar ‘Sweet valentine’ vast op een cupcake, bungelend onder kers én slagroom. Klaar om op te eten! Wil je meer van Merel’s werk zien? Kijk dan op haar website: merelvanlamoen.nlbehance.net/merelvanlamoen

kaartje_liggend.indd

 

Deze valentijnskaart van grafisch ontwerpster Caroline van Koopmaninvorm, geeft je aan de binnenzijde een keuzemenu aan antwoorden op de vraag: Jij bent mijn lievelings…. De valentijnskaart is op milieuvriendelijk papier en duurzame wijze gedrukt. Verkrijgbaar via Koopmaninvorm.etsy.com

happyValentinesWeek-SPARKLING

Heb jij de bubbles al in de koelkast zien staan? Kom maar op met die Sparkling aardbeien bubbles! Zorg dat je klaar bent voor een Valentijnsontbijt a.s. zaterdag. Laat je heerlijk verrassen! Deze dubbele ansichtkaart is een ontwerp van Wowgoods.nl.

HappyValentinesWeek MinkeMaat geluk

Dichter Minke Maat combineert haar eigen woorden met beeld; haar poëzie met eigen schilderijen en poëziekaarten. Minkemaat.nl // haar Valentijnskaarten kun je hier bestellen.

HappyValentinesWeek Pandoer

Deze valentijnskaart van illustrator Laura Stoter is geïnspireerd op Japanse Kawaii poppetjes. Laura is afgelopen najaar in Tokyo geweest en nog helemaal in love met het deze poppetjes. Samen met 4 andere kunstenaars werkt zij als illustrator vanuit een oude pyjamafabriek in Enschede. Sinds kort is Laura ook nog eens het lifestyle Blog, pandoer.com, begonnen. De valentijnskaart vind je in Laura’s webshop: pandoer.bigcartel.com

 

Tip: Kijk op Pinterest bij Happymakersblog voor het HappyValentinesWeek board!

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jasmijnantwoord
27 februari 2017 om 10:12

Wat schattig allemaal! Misschien iets te pink voor veel mannen maar waarom zou je geen liefde kunnen betuigen aan je moeder, dochter of vriendinnen.

moniqueantwoord
27 februari 2017 om 11:01
– Antwoord aan: Jasmijn

Helemaal met je eens, Jasmijn. Valentijnsdag vind ik ook een mooi moment om de mensen die je lief zijn een kaartje te sturen, goed idee!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.