augustandoak valentinecard happymakersblog

Naar wie wil jij een kaartje sturen? 

Naar mijn idee hoeft een valentijnskaartje toch echt niet altijd naar een stille liefde. Jouw lieve kaart kan net zo goed naar iemand die je lief is om te laten weten dat ze je dierbaar zijn. Denk jij er net zo over? In dit blog kaartjes (én een ‘soeppie’!!!) om naar jouw liefsten te versturen. Of toch die geheime liefde? Nieuwsgierig….  Lieve kaart van August and Oak

Gingiber valentinecard happymakersblog

Misschien wat overdreven dat de witte duiven al vliegen na een eerste Valentijnskaart. Vlinders zeker wel. Verliefd? Deze kaart van Gingiber brengt je misschien wel liefdesgeluk! – Verkrijgbaar via Etsy.com/Gingiber 

nikoniko valentinecard happymakersblog

Geluk verdubbelt als je deelt. Dat is het moto van Nikoniko, de makers van deze kaart. Ansichtkaart die kan uitgroeien tot een bos fleurige bloemen. Bestelbaar via nikoniko.nl of bij een Sissy Boy winkel.

PIET EN KEES 2 valentinecard happymakersblog

Piet en Kees doen het goed met Valentijn, een tweede valentijnskaart in deze reeks berichten. Word jij net zo blij van deze kaartjes? – Je kunt ze bestellen via etsy.com/pietenkees.

clapclapdesign 2 valentinecard happymakersblog

Hoe zoet is dit ‘love you’ kaartje van Clap Clap design? – Op naar etsy.com voor het shoppen van deze kaart. 

PanLisPL valentine poster happymakersblog

I love you like from here to the moon. Je kent de quote vast uit het liefste kinderboek. Door zijn vormgeving past deze quote ook prima voor volwasssenen in huis. Te koop via Etsy bij PanLisPL. 

johnpatrickthomas valentine happymakersblog

Hoera voor deze verliefde illustratie met voorjaarskriebels van illustrator John-Patrick Thomas.

Valentijn Soep starter

Een hartverwarmende valentijntip! De liefde gaat door de maag. Zeker met de soep van soepstarter Diana van Ewijk. Bovendien superhandig voor je: dit valentijnspakketje past precies door de brievenbus. Daarbij ook nog eens persoonlijke note: laat Soepstarter weten wie je dit soepje wilt sturen, dan zorgen zij voor een handgeschreven valentijnskaartje. Dit pakketje kun je nu direct bestellen via de webshop van Soepstarter (mag natuurlijk 00k voor jouzelf)! 

 

 

Verliefd op Valentijn?
Hier vind je eerdere berichten
met Valentijnskaarten.

 

Happy Valentine Valentijnskaarten 2017

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Dianaantwoord
13 februari 2017 om 06:59

Wat een mooi riktje weer, Monique! Die van NikoNiko zijn super, en Piet en Kees ben ik ook al zo’n fan ❤ Fijn rijtje om tussen te staan 🙂

moniqueantwoord
13 februari 2017 om 08:29
– Antwoord aan: Diana

Thx, graag gedaan Diana! Jullie soepen passen ook mooi in het rijtje. En geweldig idee: toesturen met persoonlijk bericht voor Valentijnsdag. Groet!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.