Happymakersblog_DorienVolbeda 680

Ga jij uiteindelijk echt iets doen aan valentijn? Ik zeg het eerlijk, ik geniet van alle moois uit de HappyValentinesWeek. Maar hardcore Valentijner ben ik niet. Ik maak van Valentijnsdag meestal een verwendag. Daarom ook een cadeautje als dank aan alle deelnemers aan de HappyValentinesWeek en al  júllie enthousiaste reacties.

Dorien Volbeda ontwierp speciaal voor de lezers van Happymakersblog deze gratis te downloaden ‘Valentine giftbags’. Happy Valentine voor jullie allemaal namens Dorien en mij, veel plezier!

DorienVolbeda_Foto01

Giveaway Maak kans op een van de twee A3 prints ‘Op elke pot past een deksel’. Als je mij mailt voor woensdag 18 februari maak je kans op een poster. Mail s.v.p.  je naam, postadres en social media gegevens naar monique@happymakersblog.com. De A5 print is ook verkrijgbaar via dawanda.com

Wie ben je?

Ik ben Dorien Volbeda (1986). Geboren in Nederland, maar woon nu alweer negen jaar in Duitsland. Voor een stage ben ik naar Duitsland verhuisd en voor de liefde blijven ‘hangen’. Na mijn studie aan de HAWK Hildesheim heb ik als grafisch ontwerper bij verschillende ontwerpbureaus gewerkt. Sinds 2 jaar werk ik als zelfstandig grafisch ontwerper.

DorienVolbeda_Foto03

Waar kennen we je van?

Sinds juni 2014 heb ik een eigen webshop op Dawanda. Daar verkoop ik verschillende van mijn ontwerpen; bijvoorbeeld portretten en op maat te bestellen kaartjes. Ook stond ik in het Duitse boek Freistil, een boek waarin de beste Europese illustratoren staan.

DSCF2125

Typisch jij?

Kleurijk, minimalistisch, vrolijk. ‘Ik wil me niet binden aan éen bepaalde stijl, er is zoveel moois. Ik experimenteer graag en probeer steeds nieuwe technieken uit en sta nooit stil, altijd in beweging. Dat vind ik het leuke aan ontwerper zijn.’

DorienVolbeda_Foto04

miniatur11672x604

Waar droom je van?

Ik hou erg van koken en bakken maar net zoveel van design, precies dezelfde verhouding als de onderwerpen van mijn boeken in mijn boekenkast: fify fifty. Voor mijn studie heb ik al eens een Nederlands kookboek geschreven en geïllustreerd. Ik zou dat heel graag nog eens doen, een boek illustreren voor een kok of foodblogger.

DorienVolbeda_Foto06_a

Waar ben je over 10 jaar?

Dan loop ik mijn eerste marathon in New York, mijn bedrijf loopt ok lekker en heb nog steeds veel plezier in mijn werk als illustrator/ grafisch ontwerper.

DorienVolbeda_Foto06

Waar kunnen mensen je online vinden?

Website: dorienvolbeda.de

Shop: nl.dawanda.com/Doro-Illustrations

Instagram: instagram.com/doro_illustrations

Facebook: www.facebook.com/doroillustrations

HappyValentinesWeek DorienVolbeda_Giveaway

Dorien ontzettend bedankt voor je mooie Valentine – giftbags! Je kunt ze hier downloaden.

 

Tip: Kijk voor nog meer Valentijn downloads op Pinterest bij Happymakersblog

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Marritantwoord
17 februari 2015 om 09:41

De kinderen van 5 en 7 gaan helemaal op in ‘de commerciële versie’ van Valentijnsdag (kaart met chocola). Maar dit jaar maakten ze voor het eerst zelf de kaarten, mega-leuk en creatief! En geen chocola! Ik laat ze graag zien dat je Valentijn extra bijzonder maakt met iets origineels en zelfgemaakts … en dat hoeft niet eens op 14 februari alleen. En oh ja, we houden van stamppot!

moniqueantwoord
17 februari 2015 om 11:04
– Antwoord aan: Marrit

Helemaal met je eens Marrit! Wilde je kans maken op de Stamppot poster? Zou je mij dan je postadres willen mailen? monique@happymakersblog.com. Dank je!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.