Marieke Denissen en Ellen Oosterhof

 

14 weken samenwerken vanaf 23 september 2022

‘Haal meer werk uit je illustraties!’

 

Dé training als je de volgende stap wilt maken als illustrator of ontwerper. Leer je creatieve vakgenoten kennen, ontdek waar jij in je werk écht gelukkig van wordt en hoe je dat het beste aan de wereld kunt presenteren. De eerstvolgende training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ start vanaf 23 september 2022.

 

Ellen Oosterhof, Pyhai en Monique van der Vlist

 

In het kort:

Je kunt subsidie krijgen voor mijn training voor illustratoren

• Vrijdag 23 september start een nieuwe groep

 

Wil jij ontdekken hoe jouw werk sterker wordt en
hoe je dat het beste kunt presenteren? Lees dan snel verder!

Fabienne de Hoop

 

First things first!
Krijg subsidie voor mijn training

Je kunt gebruik maken van de werktuig PPO, een subsidie voor zzp-ers in de culturele en creatieve sector die zich professioneel willen ontwikkelen. Tot wel 1/3 van je investering kun je vergoed krijgen. Zo’n kans laat je toch niet schieten! Denk je nu ‘PPO? Waar gaat dit over?’ Ik vertel je er verderop in dit blog meer over.

 

training voor illustratoren

Marieke Denissen, Rosalie de Moel en Birgit van Wijk

 

De training

Vrijdag 23 september start een nieuwe groep met de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’. Dé training als je zin hebt om de volgende stap als illustrator te maken. We duiken in je werk, zoeken uit waar voor jou de valkuilen zitten en waarvan je écht gelukkig wordt. En we maken samen een duidelijk plan om jouw illustraties bij jouw ideale potentiële klant onder de aandacht te krijgen.

 

training voor illustratoren

Irma van Osch, Netty van Haarlem en Alice Wolff

 

Superleuk: je doet dit niet alleen

Maar met een groep creatieve illustratoren en ontwerpers. Vakgenoten dus. Inmiddels heb ik ervaren hoe hecht zo’n groep wordt, en hoe er met elkaar wordt meegedacht. Dat betekent groeikansen in het kwadraat! 

 

training voor illustratoren

Antoinette van Studiozwaanstraat

 

Die subsidie dus

Heel tof: een subsidie voor creatieven die zich verder willen ontwikkelen in hun vak. De werktuig PPO is in het leven geroepen om jou als creatief zzp-er financieel te helpen. Tot 1/3 deel van jouw investering in de training wordt vergoed. Zet hem in voor de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’. Zo’n kans laat je tenslotte niet schieten! Je vindt alle informatie op werktuigppo.nl.

 

training voor illustratoren

Pauline Quast

 

Klaar voor de start?

De eerstvolgende training start vrijdag 23 september en duurt ± 14 weken. Dat betekent dat je voor de zomervakantie klaar bent. Perfect om klaar te staan voor een nieuw jaar. De trainingsdagen vinden op de leukste locaties plaats. Zo wordt jezelf ontwikkelen een feestje! Doe je mee?

 

Wil je direct meer weten over de training?
Neem contact met me op, of check deze informatie.
Welkom!
monique@happymakersblog.nl

 

Alice Mulder, Cecile Reijnders en Monique

 

 

Foto en illustratie: Ingrid Wuyster, Teken_ing

 

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.