training voor illustratoren

Fabienne de Hoop:

“Ik had een droom om fulltime te illustreren, maar zat te veel vast in faalangst en gewoonte.”
Oef wat begreep ik Fabienne de Hoop goed, zekerheid is ook zó moeilijk om los te laten!

 

 

Nieuwe start op 10 september

12 wekelijkse training
‘Haal meer werk uit je illustraties!’ 

 

Drie qoutes van deelnemers van voorgaande trainingen. Ze hadden allen hun eigen dromen en doelen, maar wisten niet goed welke stappen ze moesten zetten om droom en doel waar te maken. De training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ bleek die zet in de goede richting te zijn die ze nodig hadden. En geloof me, ze moesten er echt voor gaan, hebben keihard gewerkt. De resultaten daarvan zijn inmiddels zichtbaar en eerlijk is eerlijk: daar geniet ik minstens zo hard van als zij!

Je kunt nu gebruik maken van subsidie

training voor illustratoren

Merel van Lamoen:

“Ik kwam niet echt verder met mijn illustratiewerk en wilde breder inzetbaar zijn.” Merel van Lamoen kwam met een uitdaging die ik bij veel illustratoren tegenkom. We zijn gestart met onderzoeken wat ze nou het liefst wilde doen.

Start van de volgende training voor illustratoren

Op 1 september begint een nieuwe groep illustratoren en ontwerpers aan de training Haal meer werk uit je illustraties. En ik heb er zo’n zin in! Het is elke keer weer tof om te zien hoe de deelnemers groeien, elkaar inspireren en uiteindelijk precies weten wat ze kunnen doen om hun illustratiedromen uit te laten komen. Er zijn nog een paar plekjes over, dus als jij ook klaar bent voor de volgende stap in jouw bedrijf, meld je aan! De training loopt van 10 september tot 2 december 2021.

 

training voor illustratoren

Hanne Hoogedam:

“Ik wilde mijn site voor geboortekaarten professioneel neerzetten, een duidelijke stijl vormen en vooraf goed onderzoeken hoe ik dat dan wilde.” Hanne Hoogedam wilde haar plan in een keer goed neerzetten en begreep dondersgoed dat ze eerst haar plan moest uitwerken, voordat ze daadwerkelijk kon gaan bouwen.

 

Betaal zo min mogelijk!

Ja, klopt, is waar: dat aanmelden, dat betekent wel dat je een investering doet. Een investering in jezelf: dat ben je natuurlijk sowieso waard. Maar waarom zou je alles zelf betalen als je ook gebruik kunt maken van een subsidie? Ken je de subsidie Werktuig PPO al? Die is in het leven geroepen om zzp-ers in de culturele en creatieve sector die zich professioneel willen ontwikkelen, financieel te helpen. Een deel van jouw investering wordt namelijk vergoed. Voor de snelle beslissers betekent dat een vergoeding tot wel 2/3 van de investering tot een bedrag van € 2000,-. Je kunt deze maand *) nog gebruik maken van deze hoge vergoeding. Daarna bestaat de subsidie ook nog, maar gaat het bedrag dat wordt vergoed omlaag. Zet hem in voor de training Haal meer werk uit je illustraties. Zo’n kans laat je tenslotte niet schieten! Je vindt alle informatie (en update van de deadline) op werktuigppo.nl. VERS VAN DE PERS: De regeling voor een extra bijdrage PPO aan zzp’ers is verlengd tot 1 oktober 2021!

 

Resultaten

En die resultaten, hoe zit het daar dan mee?
Nou, daar ben ik echt apetrots op!

 

Hanne heeft grote stappen gezet.

Ze staat ingeschreven bij de KVK (echt een momentje!) en is haar site met geboortekaartjes nu aan het opbouwen. Jullie mogen alvast een sneak preview zien: het wordt fantastisch! kaartenfee.nl

Fabienne is gegroeid als persoon én als ondernemer.
Ze weet steeds beter wat ze wil en werkt vol zelfvertrouwen aan haar doelen. En wat ik zelf het mooiste vind: inmiddels zegt ze ‘ik ben Fabienne de Hoop, illustrator en cartoonist’. Ha! fabiennedehoop.nl

En dan Merel die verder wilde groeien.
Zij bulkt van de motivatie en gebruikt de handvatten die ze tijdens de training kreeg om de illustratiemarkt opnieuw op te gaan. Daar gaan we nog veel van zien! merelvanlamoen.nl

 

Hier kun je meer lezen over de training:
‘Haal meer werk uit je illustraties!

 

Wil je weten of deze training
voor illustratoren ook iets voor jou is?

Neem vooral contact op:
monique@happymakersblog.com

Ik vertel je er alles over!

 

 

Leuk, leuk, leuk: gumclub.nl plaatste
een interview waarin ik mocht
vertellen over de training. Je leest het hier.

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.