papieratelier-2016-happymakserblog-suzanne-paap-3-700-pix

Het is alweer even geleden; het PapierAtelier tijdens Flavourites Live. Het driedaags webshopevent waar je een selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Daar werkten wij in ons PapierAtelier. De plek voor creativiteit, handgetekende shopping en inspiratie. In dit blog: terugkijken op het PapierAtelier, vrijdag 18 novemberHandwriting en illustratieKaren Weening 

flavourites-live-2016-voorproefje-1-700

Kijk mee in het PapierAtelier 

Inmiddels zijn de laatste spullen van het PapierAtelier opgeruimd en bijna alle regelwerk afgerond. Wat nog rest is dit leuks: foto’s uitzoeken en bloggen. Vandaag terugkijken met de foto’s van vrijdag 18 november. Op deze dag, vier bijzondere gasten in het PapierAtelier: Karlijn Verweij, Leonie Staman, Janneke Ursum en Birgit van Wijk.

papieratelier-2016-happymakserblog-suzanne-paap-janneke-ursem-700papieratelier-2016-happymakserblog-suzanne-paap-janneke-ursem-abc-700

Janneke Ursem kwam op vrijdag en zondag live zeefdrukken in het PapierAtelier. Zij drukte terplaatse haar nieuwste behangdessins op cadeaupapier. Ken je de nieuwe handmade behanglijn al van Janneke? Op haar website van je de prachtige collectie: www.jannekeursem.com.

flavourites-live-2016-voorproefje-18-700papieratelier-2016-happymakserblog-liefskarlijnpapieratelier-2016-happymakserblog-suzanne-paap-12-700pix

Etaleur Karlijn Verweij tekende op vrijdag de mooiste quotes voor de beursbezoekers met een vrolijke, kleurrijke illustratie in het PapierAtelier. Nieuwsgierig naar Karlijn? Neem ook eens een kijkje op haar website: www.liefskarlijn.com Pinwheel Meri Meri verkrijgbaar via Kinderfeestwinkel.

 

Het PapierAtelier met artwork, prints en wenskaarten.

Doorlopend werden in het PapierAtelier handgetekend en handgeschreven wensen gemaakt door de beste illustratoren. 

papieratelier-2016-happymakserblog-vrijdagcrew-700

De ‘vrijdagcrew’ van links naar rechts: Leonie Staman (GeoLeo), Karlijn (Wonderlicht), Monique (HappyMakersBlog) Karlijn (LiefsKarlijn), Janneke (Janneke Ursem) en Birgit (PoppyRed)

insta-ellen_groenveld-poppyred

Instagram foto van deelnemer @ellen_groenveld

De vrijdag workshop handlettering werd gegeven door grafisch vormgever Birgit van Wijk van PoppyRed. Na het oefenen met losse letters schrijven o.l.v. Birgit maakten de deelnemers zelf handlettering gifttags als eindresultaat. Direct te gebruiken voor de decembercadeautjes.

my-homeshopping-papieratelier

Instagram foto: @myhomeshopping

papieratelier-2016-happymakserblog-poppyred-tags-700papieratelier-2016-happymakserblog-poppyred-2-3-700

Ben je benieuwd naar de stijl van PoppyRed? Neem eens een kijkje op de site van Birgit, www.poppy-red.nl. 

flavourites-live-2016-voorproefje-2-700

In het PapierAtelier kon je ook zien hoe ontwerper Leonie Staman van GeoLeo (op vrijdag én zaterdag) haar ingenieuze letters maakt met behulp van een spirograaf. Op www.leoniestaman.nl vind je meer informatie over Leonie en haar geometrische ontwerpen.

papieratelier-2016-happymakserblog-insta-agrey-700

Instagram foto: @agreyladywithanattitude

 

20 en 21 mei 2017 : Flavourites Feest, 10 jaar de leukste webshops!  

Creatief concept en organisatie van het PapierAtelierMonique van der Vlist (HappyMakersBlog.com)| Met dank aan: Karen Weening (Handwriting en illustratie in het PapierAtelier)Wowhow.nl, Petitelouise.nl, Kadodesign.nlPipoos.com en Ricebyrice.com | Monique Butter (tekstbureaumo.nl) | In dit blog terugkijken op het PapierAtelier met extra beelden van: Flavourites, Suzanne Paap (Bloominspiration), Leonie Staman, Karlijn Verweij, Birgit van Wijk en Janneke Ursem

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.