Flow workshop stempelen02

Flow stempel workshop in de Snorfabriek

Maandelijks mag ik voor Flow Magazine workshops organiseren in Utrecht. Het tijdschrift Flow heeft in de Snorfabriek een eigen ruimte waar we dit jaar een mooie serie creatieve papierworkshops geven. Je hebt de kas vast al eens gezien op instagram, het is een superleuke plek voor workshops. Tot en met de zomer staan verschillende papierworkshops gepland. Zaterdag 11 februari is de volgende stempel workshop met Salut Stefanie in de Flowkas, kom je ook?  Fotografie: Suzanne Paap

Flow workshop stempelen03

Wat je leert tijdens deze stempel workshop 

Tijdens deze workshop leer je, je eigen stempel snijden onder begeleiding van Stefanie Rijs. Dit kun je doen aan de hand van een afbeelding die je zelf hebt getekend of meegenomen. Stap voor stap legt Stefanie het je allemaal rustig uit. Stefanie is zelf al zo’n heerlijke rustpunt. Maar ook het stempel snijden zelf lijkt bijna een soort van meditatie. Je vergeet echt alles om je heen. Serieus is het eerst nog een gezellig ‘kippehok’ in de kas, zodra iedereen aan het snijden gaat is het de hele worktafel nagenoeg stil.

Flow workshop stempelen06 Flow workshop stempelen09

Stefanie heeft 7 jaar ervaring met stempelsnijden

Zij laat zien hoe je je afbeelding op je gum krijgt en hoe je het beste kunt snijden. Ook deelt Stefanie haar ervaringen met materialen, stempelinkt en ontwerpen. Na afloop ga je niet alleen naar huis met je zelfgemaakte stempel(s) maar kun je meteen door met stempelen en stempels maken. Je krijgt een fijne goodie bag mee met onder andere te stempelen items, gutssetje en inktkussentje.

Flow workshop stempelen11

Over Salut Stefanie
Vier jaar geleden startte Stefanie Rijs haar blog SALUT STEFANIE om haar nieuwe avonturen bij te houden. Onder dezelfde naam ontwerpt ze nu geboortekaartjes op maat, die één voor één met de hand gestempeld worden. De stempels krijgen de ouders bij het kaartje geleverd. Verder snijdt Stefanie stempels in opdracht en op maat en geeft ze regelmatig workshops om mensen zelf te leren hoe je een stempel moet snijden.

Meer weten? Neem een kijkje op Salutstefanie.nl

Flow workshop stempelen15x2

Diverse workshops

Er zijn dit seizoen vier verschillende soorten papier workshops op verschillende data in het jaar. Je kunt naar: handlettering van Chalkboard.nl, stationery maken o.l.v. Elle Aime, Papercut bookcover door Geertje Aalders en stempels maken met Salut Stefanie.

Flow workshop stempelen18

 

Praktische informatie

De workshops zelf stempels maken:

Wat kost het : Een toegangskaartje kost € 60 per persoon. Dat is inclusief:

  • workshop
  • een handig startpakket waarmee je thuis direct aan de slag kunt
  • koffie/thee met wat lekkers
  • goodiebag van Flow
  • Flow-abonnees krijgen 10% korting op deze Flow-workshops.

Inschrijven : Toegangskaartjes zijn verkrijgbaar via de webshop van Flow Magazine (click)

Locatie : De Snorfabriek, Tweede Daalsedijk 14A in Utrecht 

Flow workshop stempelen19

Wil je meer lezen over Stefanie en haar stempel workshop? Klik dan door naar flowmagazine.nl

 

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jantienantwoord
23 februari 2017 om 10:16

Leuk hoor! Ik wil er graag bij zijn, maar ik ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Is deze locatie goed te bereiken met bus/tram vanaf Utrecht centraal?

moniqueantwoord
23 februari 2017 om 17:54
– Antwoord aan: Jantien

Hoi Jantien, De Snorfabriek is te bereiken met OV. Hier vind je alle info: http://www.dewereldvansnor.nl/snorfestival/route/. Zelf vind ik met een OV fiets vanaf Centraal het prettigst reizen. Maar ik word altijd erg blij van fietsen in een andere stad. Anders stap je over naar Station Zuilen. Succes en tot ziens! Monique

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.