diary-claudia-pearson-happymakersblog

Ieder jaar weer mooi

Op zoektocht naar onze eigen familyplanner en agenda kwam ik weer veel verrassingen tegen. Dat wil ik met je delen in twee blogs. Ben jij makkelijk in je keuze voor een agenda? Ik ben echt kritisch (lees: een zeur). Enerzijds moet het aan een heel aantal praktische eisen voldoen. Maar natuurlijk vooral ook mooi genoeg zijn voor een heel jaar…   Beeld: agenda geïllustreerd door Claudia Pearson verkrijgbaar via Etsy.com

diary-agenda-re-do-happymakersblog

Grafisch ontwerpers Tille Lingier and Linde Luyten van Re-do herbruiken eerder gedrukt papier voor hun handgemaakte ontwerpen. Daardoor is ieder object uniek. Verkrijgbaar via redopapers.com.

kerstkaartencountdown-momantai-kalender-tape kerstkaartencountdown-momantai-kalender-tape-2

Deze set data tape van Mo Man Tai is multi inzetbaar; als jaarkalender, planner in stressie tijden. Maar ook nog eens flexibel waar je het op wilt gebruiken. Te starten op ieder moment van het jaar.

planner-tinne-mia-happymakersblog

Deze planner is praktisch en prachtig vormgegeven in de herkenbare stijl van Tinne + Mia i.s.m. Sissy Boy. Verkrijgbaar o.a. via tinne-mia-webshop.nl.

pimpelmees-familieplanner-happymakersblog

De ideale family planner uit de collectie van Pimpelmees, met ontwerpen van de  zussen Ingeborg en Marieke. Verkrijgbaar via de Pimpelmees webshop. 

kerstkaarten-countdown-pillah-smuljaaragenda

Links: de jaaragenda van Pillah.com o.a. verkrijgbaar via liefdevoorpapier.nl – Rechts: smullen met deze agenda vol illustraties en recepten.

smulweb

vrolijkagenda-calendar-happymakersblog

Dit jaar is de reeks planners (een familyplanner en twee formaten agenda’s) van Vrolijkfabriek nóg weer vrolijker. Met deze collectie in ‘the pocket’ is het voor jou, het hele jaar zomerweer. Verkrijgbaar via de webshop van Vrolijkfabriek.

snug-studio-calendar-happymakersblog

Al jaren hetzelfde ontwerp; deze kalender van Snug Studio blijft mijn favoriet. Verkrijgbaar via Etsy.com.

deprkliniek-social-agenda-happymakersblog

De papieren weekagenda van de PR kliniek is perfect als je veel moet plannen voor je sociale media. De SMAG agenda is speciaal voor dit doel ontworpen. Verkrijgbaar via verschillende  off -en onlineadressen. Je vindt ze op de website van de PR kliniek.

printable-calendar-colour-my-eyes-happymakersblog

Iedere maand vind je op de website colourmyeyes.nl een nieuw te downloaden maandplanner. De kalender is op A4 formaat gemaakt, handig te printen en past op iedere plek van je huis. Download hier de planner.

i-love-book-marjolein-delhaas-planner-happymakersblog-klein

De retestrakke typografie van grafisch ontwerper Marjolein Delhaas is het terechte succes van haar minimalistische planners en agenda’s. Verkrijgbaar via ilovebook.bigcartel.com.

erik-olovsson-planner-happymakersblog-2 erik-olovsson-planner-happymakersblog

Fantastich idee, prachtig beeld en ook nog eens enorm handig als je behoefte hebt aan een duidelijk jaaroverzicht. Dit opgeblazen notitievel met kalendarium is een ontwerp van Erik Olovsson. Verkrijgbaar via yearcalendar.se.

petitestarsandclouds-printable-planner-happymakersblog-2

Voor de zwart-wit liefhebbers: deze kalender van Petitestarsandclouds. Uitermate handig: de kalender is  te downloaden via Etsy.com. 

 

In het volgend blog: handgetekende
kalenders en agenda’s.
Tot daar!

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.