PR-Training voor illustratoren

Ken je dat? Terugkomen van vakantie en je nieuwe werkplanning zó maken dat er ruimte moet zijn voor het uitvoeren van je eigen werkplannen? Ik heb het gedaan! ??✨Komende tijd werk ik aan de lancering van mijn programma: PR training voor illustratoren. Ik ga PR-workshops geven en PR-coaching. Lees verder voor mijn plannenIllustratie Brooke Weeber, the Little Canoe

 

Illustratie Johanna Svennberg

Het is weliswaar nog geen strak, afgerond verhaal maar ik neem jullie vanaf nu mee met mijn voorbereidingen aan de PR-training voor illustratoren. Work in progress, zeg maar. 

 

Wat ga ik doen? ✨

Komend najaar ga ik van start met een programma PR-Training voor illustratoren. Support voor het opzetten en verbeteren van je eigen publiciteit. Een programma in de vorm van workshops, meet-ups en langere begeleiding. 

 

Jouw eigen publiciteit ✨

Super belangrijk om je op de juiste manier te laten zien aan potentiële opdrachtgevers en consumenten. Maar je komt er steeds niet aan toe. Vast herkenbaar.

 

Jouw eigen flex agent ✨

Mijn coachingsplan en trainingen kunnen je vast en zeker gaan helpen bij je publiciteit. Kies wat het beste bij jou past.o.b.v. je ervaring, beschikbare tijd en kosten. Daardoor is dit geschikt voor illustratoren die hun eigen PR willen oppakken en daarbij support kunnen gebruiken. Maar ook als je die klus (gedeeltelijk) uit handen wilt geven. Ik kan het dan van je overnemen of meehelpen. Flexibel dus en juist dat maakt het zo praktisch. Op maat naar jouw wensen.

 

Met praktische onderwerpen als ✨

  • Je portfolio
  • PR; persberichten, nieuwsbrieven, mediakit, je uitstraling op social media
  • Workshops, verkoopkanalen en beurzen
  • Maar ook handvatten en tijd om na te denken over je (illustratie)toekomst, wie zijn mijn (nieuwe) klanten, waar wil ik heen en hoe wil ik werken. Kortom welke plek neem je in.
  • Jóuw strategie en ‘merk’. Wáár sta jij voor? Dé belangrijkste vraag, het uitgangspunt voor je publiciteit. Welk verhaal wil je vertellen en vooral laten zien?

 

Wil je jouw PR liever niet zelf of alleen doen? ✨

Ik kan het ook van je gaan overnemen of helpen opzetten.

 

Planning ✨

Op dit moment ben ik vooral bezig met de inhoud van de trainingen. Doel is dat dit voor mijn zomervakantie is afgerond en de training eind juli online staat. Het programma start dit najaar.

 

Ik hou je op de hoogte ✨

  • Vanaf nu hou ik je op de hoogte via HappyMakersBlog en instagram/Facebook.
  • Eerder al meer weten of heb je opmerkingen? Ik hoor ze graag. Vraag het mij gewoon via  monique@happymakersblog.com. Dan beantwoord ik persoonlijk je vragen.
  • Ik ben heel benieuwd wat je van mijn plannen vindt en of ik iets kan betekenen voor je.

 

Het is fijn mijn plannen nu (eindelijk) met je te kunnen delen.
Ik ga met plezier aan de slag.

 

Groetjes, Monique

 

 

Wees trots op jezelf en je werk ✨

✨ Ik help je graag met schitteren van je werk

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.