Vanaf 10 maart (update september 2023!) zestien weken samenwerken
‘Haal meer werk uit je illustraties!’

The magic is in you!
De kunst is om ’m eruit te halen

 

Ken je dat: je hoofd zit vol grootse plannen, maar het komt er maar niet van om die plannen uit te voeren. Je wil je portfolio anders aanpakken, nieuwe klanten benaderen, een bijzonder project oppakken… Maar door de waan van de dag blijf je doen wat je altijd deed. En ja, zoals bekend is: dan blijf je ook krijgen wat je altijd al kreeg. 

 

10 maart start een nieuwe training voor illustratoren
Lees er meer over > 

 

 

What to do?

Als je echt, echt, echt die verandering wil in jouw bedrijf, dan is het nu tijd om deze kans te grijpen. Op 10 maart start de volgende groep illustratoren en ontwerpers met de training ‘Haal meer werk uit jouw illustraties!’ en je kunt nog meedoen! Dat betekent dat je voor de zomervakantie nog gewassen en gestreken bent: klaar om vanaf september jouw droomklanten te benaderen. Klinkt goed toch?

 

Wees snel,
kom in actie
en schrijf in!

Schrijf je je nu nog in voor de training die op 10 maart start, dan wachten je een paar mooie maanden. Samen met een club leuke illustratoren en met mij ga je jouw plannen uitwerken. Even echt tijd en aandacht voor jouw bedrijf. 

 

Alle illustraties in dit blog zijn van Meera Lee Patel

 

Hoe het dan zit met die magie? Eerlijk: ik kan niet toveren. Maar ik kan je wel heel goed helpen door naar je te luisteren, en naar boven te halen wat jij wil en wat je daarvoor nodig hebt. Ik stel je de juiste vragen die je prikkelen tot nadenken. Zo ontdek jij waar je staat, welke sectoren je gaat benaderen voor werk en hoe je dat gaat aanpakken. En ik beloof je: dat waar je nu zo tegenop ziet, wordt dan vooral heel leuk!

 

Yes! Met een goed gevoel op zomervakantie.
Daarvoor gaan wij samen aan het werk.

 

14 weken exclusieve aandacht voor jouw illustraties

 

Je gaat naar huis met:

  • Een gerichte, opgefriste focus
  • Een lijst met passende opdrachtgevers
  • Een aangepaste tekst over je werk en je doelen
  • Een vernieuwd portfolio en dito website
  • Een contentplan en uitgeschreven acquisitie mails
  • Werk dat ervoor zorgt dat de eerste indruk die jij achterlaat naadloos aansluit bij wat jij wil

 

The magic is in you
Gebruik ’m!

Meer weten? Neem contact met me op, dan vertel ik je alles over deze nieuwe training voor illustratoren monique@happymakersblog.com

 

 

Wees er snel bij!

 

Wees lief voor je portemonnee

Zo’n training kost uiteraard wel geld. Zie het als een investering in je bedrijf. Die investering kun je zo klein mogelijk maken door de Werktuig PPO aan te vragen. Dit is een subsidie voor mensen in het creatieve vak die een opleiding of cursus willen doen om nog beter te worden in hun vak. Kom je in aanmerking voor de subsidie, dan krijg je ⅓ van de kosten vergoed met een maximum van € 1000,-. Lees hier alles over de subsidies. Woon je in provincie Groningen of Nijmegen (nieuw!) dan hoor je bij de groep lucky ones die zelfs nog meer subsidie kunnen krijgen. Zo wordt de training spotgoedkoop!

 

 

Lees verder

Meer blogs over de nieuwe training voor illustratoren

Praktische informatie over de training

 

 

De huidige trainingsgroep v.l.n.r. moi, Lore Schuerman, Annedien Hoogenboom, Anne Aarssen, Karin van der Vegt, Revista ontwerp en Paula Huizing. Wie gingen je nog meer voor? Je vindt ze hier

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.