Market

Helaas maakt het weer, het nog niet waar maar a.s. zondag wordt het zomer!! Midzomernachten en vaderdag, goede redenen om iets leuks te gaan doen dit weekend. Ik heb weer een aantal ideeën voor je op een rij gezet. Veel plezier!   Fotografie: Chymo & more

Groene Vaderdag tip!

WIldernisAmsterdam

Als eerste heb ik een tip voor je ‘Amsterdam-shoppinglist’: Wildernis, Stadstuinwinkel nieuwe stijl. De nieuwe winkel van mijn Tuinieren collega Mila en interieurstylist Emma. Zij willen met Wildernis, Amsterdam een stukje groener maken. Je vindt de winkel aan de Bilderdijkstraat 65 in oud West. Beeld: via interiorjunkie.com lees hier meer over Wildernis

 

Kijk voor de workshops van dit weekend
op de speciale HappyMakers Workshop-pagina!

 

Zomers Vaderdagweekend – 20 & 21 juni

Mid Summer Market

Mid Summer Mini Market

Coeurblonde & Kukicha vieren vrijdag 19 juni van 10 tot 21 uur, de midzomernacht in Haarlem in de winkel aan de Jacobijnestraat 4. Tijdens deze dag heeft Coeurblonde een exclusieve Pop-up shop in Kukicha, met hun nieuwste zomercollectie.

Van 19 tot 21 uur geeft  Coeurblonde de workshop: ‘Breng je koers in kaart. Een workshop waarbij je op een creatieve manier aan de slag gaan met het visualiseren van jouw (nieuwe) plan of droom. Hier lees je meer info.

 

yogafestivalhaarlem_16

Yogafestival Haarlem

Zaterdag 20 en zondag 21 juni op het prachtige Landgoed Elswout in Haarlem. Voor de zondag kun je het combineren met een bezoek aan het Houtfestival in Haarlem.

= = = = = =

Hip en Handgemaaktmarkt

Zondag 21 juni van 11-17 uur in Amersfoort, Wagenwerkplaats (achter het station) aan de Soesterweg 244

= = = = = =

Lepeltje Lepeltje

Vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni in Groningen in het Ebbingekwartier

 

Museum Market 2

Museummarket

Zondag 21 juni van 12 tot 18 uur in Amsterdam op het Museumplein

 

FeelGood Market

Feelgoodmarket

Zondag 21 juni  van 12 tot 6 uur bij Strijp-S in Eindhoven

 

Swan Market

Zondag 21 juni van 12 tot 6 in Den Haag aan het Kerkplein bij de Grote Kerk

 

wall-1

expo Zeeuwse Meisjes

Van 5 juni tot en met 31 juli exposeert Margo Weijer (eerder van FriedaMaria) met haar  werk bij de Zeeuwse Meisjes in Rotterdam aan de Sumatraweg 13B.

Houtfestival

Kindvriendelijke festivals

Bij Moodkids maakten ze een overzicht met de meest kindvriendelijke festivals van deze zomer. Zo kan ik je, uit ervaring, voor a.s. zondag het Houtfestival in Haarlem aanraden.

 

 

Heb je tips voor deze uitagenda, nieuwe workshops en creatief shoppen, in de komende maanden? Die hoor ik graag via monique@happymakersblog.com

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.