Lullie Wallace flower

Alweer de vierde illustratie uit de reeks illustraties die ik selecteerde voor het tijdschrift Home and Garden. Het zijn vijf mooie pagina’s geworden met illustraties gemaakt door vier jonge illustratoren die bloemen in volle zomerbloei hebben vastgelegd. In deze serie van vijf blogs laat ik je kennismaken met het werk van deze illustratoren. In dit vierde blog het werk van Lulie Wallace.

Lulie Wallace HaG

‘Bloemen dagen je uit om met kleuren te experimenteren’

Lulie Wallace: Deze vaas met bloemen geschilderd door Lulie Wallace uit Charleston in South Carolina, USA. Met acrylverf en pastellen op een berkenhouten paneel. ‘Wat me het meest inspireert aan bloemen is dat ze je uitdagen om met kleuren te experimenteren. Eén grote ontdekkingstocht. Ik hoef maar een boeket van een bloemist te zien, en mijn vingers beginnen te jeuken. De orchidee is mijn favoriet.’ luliewallace.com

Lulie Wallace HaG portret

Je vindt illustrator
Lulie Wallace via:

website: luliewallace.com

pinterest: @lulie

instagram: @luliewallace

twitter: @LulieWallace

Lulie Wallace 2Lulie Wallace 1

Iedere dag nazomerbloemen op pinterest
In september ben ik ook gastpinner voor Home and Garden. Op het gedeelde pinterestboard selecteer ik nog meer uitbundige nazomer illustraties.

Homeandgarden 08-2015

Het nazomer nummer van Home & Garden is online te bestellen.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.