4x inspiratie cadeau

Je bent nog net op tijd om een cadeautje voor jezelf te regelen. Kies voor één van deze vier boeken, het zijn echte blijmakers!

60 Blijmakers in 1 boek

Wist je dat de gelukkigste Nederlanders in Friesland wonen? Wimke Tolsma besloot een stukje van dat geluk met iedereen te delen en maakte daarom het boek Smûk. In Smûk (Fries voor gezellig of behaaglijk) vind je 60 zelfmakers en recepten die iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. De instructies zijn eenvoudig, de spullen heb je vaak al in huis. Zo creëer je je eigen geluk. Want smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk van Wimke Tolsma € 20,- December aanbieding incl. verzendkosten • In je boodschappentas

 

– – – – Instagram @wimketolsma – – – –  

– – – –

Feest je mee?

Waarom zouden we de feestdagen beperken tot de maand december? Laten we afspreken dat we in 2019 heel het jaar door vieren wat er te vieren valt. Daan Rot en Lisa Wade hebben alle jaarfeesten verzameld in hun boeken (!) Het Hele Jaar Feesten deel 1 en 2. Er wordt niet alleen verteld wat er allemaal te vieren valt, maar je leest ook over de achtergrond van de feesten, vindt bijpassende liedjes, lekkere recepten en leuke DIY-ideeën.

Het Hele Jaar Feesten deel 1 en 2 van Lisa Wade en Daan Rot € 19,95 per boek • In je boodschappentas

 

– – – – Instagram @maandagdaandag – – – –

  

– – – –

Fotografie: bymabelphotography.com

#Insta-succes

Hoe doen ze dat toch, al die succesvolle Instagrammers? Nou, dat heeft Insta-expert Kirsten Jassies haarfijn voor je uitgezocht. De antwoorden verzamelde ze in Instaproof. Een boek propvol praktische tips & tricks over hoe jij ‘picture perfect’ foto’s maakt, hoe je de perfecte profieltekst schrijft en hoe jij zoveel mogelijk likes en reacties scoort. Daarnaast bevat het boek inspirerende verhalen van grote Nederlandse Instagrammers. Wil je hebben dus!

Instaproof van Kirsten Jassies en Joyce Nafzger € 17,50  In je boodschappentas

– – – – Instagram @instaproofnl  – – – –

 

Vogelen en grinniken

Inge had het afgelopen jaar één missie: bewijzen dat vogelen niet suf en saai is, maar juist heel leuk! In hun boek Dat is nou een duif, denk ik (een prentenboek voor volwassenen) vind je illustraties van verschillende Nederlandse vogels met een eigenwijze beschrijving van het beestje. Toch saai? Echt niet. De illustraties liggen mijlenver verwijderd van de wetenschappelijk verantwoorde exemplaren en ook de begeleidende teksten zitten vol humor.

Dat is nou een duif, denk ik van Inge Tienhoven € 30,- • In je boodschappentas

 

– – – – Instagram @studiosus.illustration – – – –  

– – – –

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.