HappyMakersBlog sfeer680

Nieuw online: deze preview van mijn splinternieuwe website. Op dit blog spelen creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen de hoofdrol.

Alvast kennismaken met mijn nieuwe online plannen? Dat kan tijdens het webshopevent Flavourites Live, dat van 21 tot en met 23 november plaatsvindt in Amsterdam-Noord. Op Flavourites Live vind je een heus Papier Atelier: een creatieve werkplaats waar illustraties, creatieve boeken/magazines en mooi illustratiewerk te vinden zijn. Een heerlijke, creatieve ruimte! Maar bovenal: een fijne plek waar je zelf creatief aan de slag kunt met papier en waar je bij mij en bevriende ontwerpers & illustratoren workshops voor inspirerende inpakideeën kunt volgen. Een leuk cadeautje wordt hiermee een bijzondere verrassing. Gezien de feestdagen die in het verschiet liggen een perfecte timing!
Alle drie dagen kun je meedoen aan deze workshops onder mijn creatieve leiding . Afgelopen 4,5 jaar was ik, naast haar werk als art-director, de motor van het blog en de social media van 101Woonideeën. Het blog van 101Woonideeën en mijn eigen blog voor illustraties Vlinspiratie.blogspot.com vormen de basis voor Happymakersblog.com. Het Papier Atelier dat ik organiseert tijdens Flavourites Live, is een eerste start voor mijn nieuwe plannen en laat de online wereld van het nieuwe platform daadwerkelijk tot leven komen.

Flavourites Live vindt plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 november in Amsterdam-Noord. Klik hier voor meer info en bestel hier alvast je ticket met korting in de voorverkoop!

Bekijk hier het complete programma van het Papier Atelier:

Aanvangstijden

Inpaktafel (gratis)
Doorlopend

Ochtendworkshops (à € 5,-)
10.30 uur
12.00 uur

Middagworkshops (à € 5,-)
14.30 uur
16.00 uur

De workshops duren maximaal 45 minuten.

 

Papier workshops aan de inpaktafel (doorlopend)
Schuif (gratis) aan en kom cadeaudoosjes vouwen, met mallen werken en meer op het gebied van papier. Hier ga je in principe zelfstandig aan de slag, maar bevlogen paperlovers Bibi van BL-ij (vrijdag), Nina van Paperstories (zaterdag) en Adelheid van Boxes and Books (zondag) zijn hier aanwezig om je hier en daar een creatieve hand toe te reiken!

Inpakworkshops
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag vinden er vier geweldige inpakworkshops plaats. Tegen een vergoeding van € 5,- kun je samen met diverse ontwerpers aan de slag om prachtige producten te maken en van jouw shoppings ware designcadeautjes te maken. Kom creatief leren! Wil je zeker zijn van een plekje? Loop na aankomst op Flavourites Live meteen even door naar het Papier Atelier en check de mogelijkheden!

 

Vrijdag 21 november
Ochtend:
Ellen Vesters (illustrator & eigenaar van Immerurlaub)

Middag:
Kim Welling (illustrator)

Zaterdag 22 november
Ochtend:
Wimke Tolsma & ElskeLeenstra (creatieve bloggers)

Middag:
Judith & Heleen van Oh SoPretty Party (paper & partylovers)

Zondag 23 november
Ochtend:
Lisa van ElleAime (illustrator & eigenaar van Elle Aime)

Middag:
Karin van Paperfuel (grafisch ontwerp, illustratie & handlettering)

 

Instagram foto gemaakt tijdens workshop van Elle Aime met
de redactie van 101Woonideeën (zie meer in het januari-numer!)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.