kinderkamerstylist-en-rosie-harbottle-1

‘Think happy thoughts’  Dit feestje wil ik met je delen! Kinderkamerstylist.nl bestaat 5 jaar. En hoe toepasselijk deze unieke poster ‘Happy thoughts’ van Rosie Harbottle, het is speciaal ontworpen voor Kinderkamerstylist.nl en wordt in een kleine oplage verkocht.

kinderkamerstylist-en-rosie-harbottle-3

Om dit 5 jarige feestje te vieren geeft kinderkamerstylist.nl in juli prachtige kinderkamerproducten weg. Je moet maar eens kijken op de speciale actiepagina om mee te doen. (Ook als je geen kinderen hebt!) Je vindt er de mooiste (illustratieve) giveaways. Bijvoorbeeld ook de posters van PS Ik hou van jou. Speciaal geïllustreerd door Rebecca Jones  en heel veel meer.

Rebecca_Jones_Nature-Girl

Kinderkamerstylist.nl bestaat deze maand 5 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe website en veel winacties in de maand juli. Kijk op de speciale actiepagina om mee te doen. Jolien Kadijk (36) uit Groningen geeft op Kinderkamerstylist.nl gratis advies voor de inrichting van een babykamer of kinderkamer.

Om je te helpen met aankopen vind je er ruim 100 originele en betrouwbare webshops. Heel handig gesorteerd op categorieën zoals kindermeubels, beddengoed, posters & kaarten, muurstickers, accessoires, etc.

becky_1514946_Badger-Super-Sleuth-FinalB

Zoek je inspiratie voor de inrichting van de kinderkamer en babykamer? Bij Kinderkamerstylist.nl vind je de mooiste jongenskamers en meisjeskamers en de origineelste webshops.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.