HappyMakers’ kerstgroet voor ouderen

Doe mee! Stuur mij jouw kerstgroet en ik stuur een countdown’ kerstkaart door naar het ouderenfonds, voor ouderen

 

Zeker dit jaar wil ik weer meedoen met de kerstkaartenactie van het Nationale Ouderenfonds, PostNL en Kidsweek. Ik verstuur de kerstkaarten uit de Countdown waarop ik ook jullie kerstgroet zou willen schrijven. Jij kunt dus ook meedoen door mij een groet toe te sturen. Ik schrijf het op en verstuur de kaart. Zo zorgen we samen voor kerstpost voor ouderen. Doe je mee? Stuur ook een kerstgroet. In dit bericht lees je hoe mee te doen. Illustraties in dit bericht: Raquel Martin

 

 

Hoe kun jij ook een kerstkaart toesturen?

  1. Stuur mij je naam en korte kerstgroet voor op de kaart (met of zonder je postadres*)
  2. Via het inschrijfformulier onderaan dit bericht
  3. Ik schrijf jouw groet op een Countdown’ kerstkaart
  4. Daarna stuur ik de kaarten in 1x door naar het Nationale Ouderenfonds
  5. Samen met Post NL zorgen zij dat je kaart op het juiste adres komt
  6. Nb. Dit kost jou geen postzegel
  7. Doe vooral mee stuur me je groet s.v.p. uiterlijk woensdag 16 december 2020 deelnemen is niet meer mogelijk

*) Veel ouderen vinden het leuk om een kaartje terug te sturen.
Sta je hiervoor open, geef dan s.v.p. ook je eigen adres aan mij door.

 

Wat is de Kerstkaarten Countdown? Tot aan kerst is HappyMakersBlog alweer voor de 11e keer gevuld met geïllustreerde kerstkaarten van Nederlandse en Vlaamse illustratoren. Je kunt via deze link terugkijken naar de Countdowns van vorige jaren.

 

Een kaartje wordt extra gewaardeerd door ouderen die door corona minder contacten hebben en vaak ook opzien tegen de feestdagen

 

 

Door samen een kerstkaart te versturen
voelt iemand zich weer een beetje minder alleen

Het Nationaal Ouderenfonds, PostNL en Kidsweek organiseren daarom samen een kerstkaartenactie. De KerstkaartenCountdown haakt aan met de ‘echte’ kerstkaarten uit de Countdown waarop ik jullie wensen schrijf.

 

 


Deelnameformulier

Deelnemen is niet meer mogelijk

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.