HappyMakers’ kerstpost voor dankbare ontvangers

Doe mee! Stuur mij jouw kerstgroet en ik stuur een countdown’ kerstkaart door naar het ouderenfonds, voor ouderen

 

Ook dit jaar wil ik weer meedoen met de kerstkaartenactie van het Nationale Ouderenfonds en PostNL. Ik verstuur de kerstkaarten uit de Countdown waarop ik ook jullie kerstgroet zou willen schrijven. Jij kunt dus ook meedoen door mij een groet toe te sturen. Ik schrijf het op en verstuur de kaart. Zo zorgen we samen voor kerstpost voor ouderen. Doe je mee? Stuur ook een kerstgroet. In dit bericht lees je hoe mee te doen. Illustraties in dit bericht: Nishi Shuku

Hoe kun jij ook een kerstkaart toesturen?

  1. Stuur mij een kerstgroet voor op de kaart (met of zonder je postadres*)
  2. Via het inschrijfformulier onderaan dit bericht
  3. Ik schrijf jouw groet op een Countdown’ kerstkaart
  4. Daarna stuur ik de kaarten in 1x door naar het Nationale Ouderenfonds
  5. Samen met Post NL zorgen zij dat je kaart op het juiste adres komt
  6. Nb. Dit kost jou geen postzegel
  7. Doe vooral mee stuur me je groet s.v.p. uiterlijk zondag 15 december 2019

*) Veel ouderen vinden het leuk om een kaartje terug te sturen.
Sta je hiervoor open, geef dan s.v.p. ook je eigen adres aan mij door.

Wat is de Kerstkaarten Countdown? Op HappyMakersBlog tel ik vanaf a.s. weekend af naar kerst. Voor de 10e keer tel ik iedere dag af met een blog vol kerstkaarten. Je kunt via deze link terugkijken naar de Countdowns van vorige jaren.

1 miljoen ouderen in Nederland zijn eenzaam. Dat is 1 op de 4 ouderen! In iedere straat woont dus wel een eenzame oudere. Zo’n 200.000 (!) ouderen zijn zelfs alleen met de feestdagen. Een kerstkaartje betekent veel voor hen. Zij verdienen een lieve kaart.

Door samen een kerstkaart te versturen
voelt iemand zich weer een beetje minder alleen

Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL organiseren daarom samen een kerstkaartenactie.
De KerstkaartenCountdown haakt aan met de ‘echte’ kerstkaarten uit de Countdown waarop ik jullie wensen schrijf. Hier vind je de website van het Ouderenfonds.

 

Doe je ook mee?


[contact-form to=”m.van.der.vlist@kpnmail.nl” subject=”Kerstwens voor ouderen”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Mijn kerstgroet voor op de kaart” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Eventueel je postadres. Veel ouderen vinden het nl. leuk om een kaartje terug te sturen. ” type=”text”][/contact-form]

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.