KerstkaartenCountdown Martine Mulder

Vandaag heb ik een extra lange countdown voor je gemaakt, omdat er zoveel moois te zien is! Neem een dampende kop thee en kijk lekker mee.
KerstkaartenCountdown MartineMulder 2

De wereld van Martine

Achter deze mooie, gedetailleerde illustraties gaat Martine Mulder schuil. Via haar website dewereldvanmartine.nl duik je in haar wereld waar je nog veel meer kaartjes aantreft.

KerstkaartenCountdown BlogBanner

KerstkaartenCountdown Franje Design

Franjedesign

Het jaarlijks ontwerpen van een nieuwe kerstkaart is een traditie die Vera van Franjedesign graag in stand houdt. Dat ze ook dol is op bonte verzamelingen steekt ze niet onder stoelen of banken, want voor deze kaart heeft ze weer een kleurrijke selectie gemaakt. Los of in een set van 5 te bestellen via etsy.com/franjedesign

101kerstkaartenCountdown-JulievanZessen1

Image de Julie

Haar liefde voor papier, interieur, planten, cappuccino en haar Franse roots vertaalt Julie van Zessen allemaal naar de kleurrijke creaties die ze maakt. Wie stuur jij dit jaar een Franse kerstwens? Verkrijgbaar via imagedejulie.com

KerstkaartenCountdown Annick Gaarthuis

Annick Gaarthuis

Voor een instant feestgevoel zit je met deze vrolijke en felgekleurde kaarten van Annick Gaarthuis goed. Annick studeerde onlangs af als illustrator op het AkV Sint Joost. Op haar website annickgaarthuis.nl vind je naast deze kaarten nog veel meer vrolijke beelden.

KerstkaartenCountdown Letterpers

 Letterpers

Helderblauwe winterse letterperskaart met gepreegde frisse sneeuwvlokken. We hebben de vlokken nodig dit jaar. Het zal niet als vanzelf een witte kerst gaan worden. White christmas bij Tiny en haar collega’s van Letterpers.nl 

KerstkaartenCountdown Marijke-Buurlage

Marijke buurlage

Levendig, luchtig, speels en vrouwelijk zijn de steekwoorden waar je het werk van Marijke Buurlage aan herkent. Haar favoriet is het tekenen van dieren en planten én het liefst samen in een illustratie. Behalve deze kleurrijke kerstkaartjes vind je op Marijke’s website nog veel meer moois marijkebuurlage.com. Ik kwam deze kaart tegen via de ontwerp wedstrijd van drukwerkdeal, de kaart is helaas niet los verkrijgbaar.

KerstkaartenCountdown Studio-Nons

Studio nons

De eenvoudige illustraties en handgetekende letters van Manon van Studio Nons maken haar kaarten zo fijn. Te koop in Manons Etsy shop, waar je ook gratis printable’s vindt – zoals een zachtroze poster met de afbeelding van een ijsbeer. Deze kaart vond ik hier.

kerstkaartenCountdown Kim Welling

 Kim Welling

Grote kans dat je de prachtige illustraties van Kim Welling al eens hebt gezien, want ze verschijnen regelmatig in allerlei tijdschriften. Maar ook haar eigen Etsy shop is gevuld met mooie producten, waaronder deze kerstkaarten en haar D.I.Y. boxes (ook voor kerst genaamd de Happy Tree).

KerstkaartenCountdown Marijke-Buurlage

Valesca van Waveren

Wens je geliefden een Merry Mistletoe toe met deze prachtige kaart van Valesca van Waveren. Aan de binnenzijde van de gevouwen kaart is ruimte genoeg voor je persoonlijke kerstboodschap.

KerstkaartenCountdown studiokvinna2

Studio Kvinna

Dat Femke, het brein achter Le Lapin Blanc, dol is op sprookjes verklaart de naam van haar webshop, die is afgeleid van het witte konijn uit Alice in Wonderland. Sinds een jaar is Femke ook gestart met haar nieuwe label Studio Kvinna. Je koopt daar onder andere deze eenvoudig geïllustreerde kaartjes waarmee je iemand een cozy christmas wenst! Studiokvinna.nl

Adobe Photoshop PDF

Mieknox

Marieke van Mieknox tekent en schildert het liefst planten in een speelse en kleurrijke stijl. Tijdens het ontwerpen van deze serie kerstkaarten kon ze dus volledig haar ei kwijt! Het resultaat zijn humoristische kaarten die via mijnwebwinkel.nl/mieknox/ per stuk bestelt.

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest
Facebook en Instagram via #kerstkaartencountdown.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht.

Tekst: Kim Seignette (instagram: @1603kim)

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.