We gaan van start!

De Kerstkaarten Countdown 2020 is officieel begonnen. In dit anders dan anders jaar, doen we ook dit anders dan anders. Zodra er mooie kerstkaarten bij mij in mijn mailbox ‘ploffen’, plaats ik ze, zo snel als lukt, op deze plek online. Leuk, want dan heb je meer tijd om je kaarten te bestellen bij de makers en ze te versturen naar je liefsten. Aftellen doen we met z’n allen vanaf half december op Instagram. Kerstkaart van illustrator Lianne Nixon

Kerstkaart: a Tiny Cheer
Kijk hier voor Kim’s kerstkaarten collectie

 

Kijken,
kopen
en posten!

De Kerstkaarten Countdown 2020 dus in een ander jasje. Zodra er nieuwe kerstkaarten binnenkomen, plaats ik ze hier op het blog. Check deze pagina dus regelmatig, want je wilt al dit leuks niet missen.

Extra kerstinspiratie: op blog krijg je niet alleen de meest bijzondere kerstkaarten, maar ook adventskalenders, pakpapier, geïllustreerde cadeautjes en mooie printables. In de weekenden en op woensdag.

 

Kerstkaart: Mélisse, William Mooijman

 

Dit jaar niet alleen de meest bijzondere kerstkaarten op 1 plek overzichtelijk verzameld, maar daarnaast ook extra kerstblogs met o.a. adventskalenders, pakpapier, geïllustreerde cadeautjes en mooie printables.

 

 

Jolly Christmas: Yanize – Yanice Dogger

 

Aftellen doen we met z’n allen
vanaf half december op Instagram

Kaart: Studio Ferweda

Kerstkaarten: Letterpers, Amersfoort

 

Zie je iets waarvan jouw hart sneller gaat kloppen,
dan kun je op deze pagina de kaarten direct bij de maker bestellen
en ze zelf nog versturen voor de kerstdagen.

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.