Jilly-P-free-iPad-calendar-Mollie-Makes

Kijk nu toch hoe toepasselijk, deze ‘Oh Happy Day’ download van illustrator Jillian Phillips (Jilly P. Studio). Je krijgt de download cadeau van het engelse tijdschrift Mollie Makes. Ik kan het natuurlijk echt niet weerstaan. ‘Oh Happy Day’ straalt sinds een paar dagen op mijn telefoon. En ik glimlach steeds weer terug als ik het oppak.

Jill campground

Jij kunt de wallpaper ook gratis downloaden via MollieMakes, beschikbaar voor je telefoon, iPad of Desktop . Wil je meer illustraties van Jillian Phillips bekijken, dan deze mini-selectie die ik voor je heb gemaakt? Hieronder vind je Jillian’s webadressen.

Jillian Phillips

Gun Jill Phillips een online bezoek:

Downloads via MollieMakes

Website: jillyp.co.uk

Pinterest @jill6716

Facebook: Jilly-P-Store

Jillian_girlinyellow

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.