IXXI HappyMaker 1

Ik schreef deze week een gastblog voor IXXI design. Dat was leuk om te doen, ik mocht nl. ook een eigen IXXI maken. Alleen al het nadenken over de beeldkeuze, het struinen door mijn foto’s, was terugkijken op mooie herinneringen. Toch heb ik mijn beeldkeuze basic gehouden: op onze muur hangt nu deze afbeelding van een Amerikaanse wasdroger.

IXXI HappyMaker 2

Welcome to the land of the lost socks

Deze foto nam ik op een camping in de staat Oregon. We vierden daar vorig jaar onze V.S. vakantie (North West Pacific). Mijn plan was direct duidelijk; ik wilde een ‘Amerika IXXI’ maken. Niet eenvoudig want we hebben nogal een portie U.S.A. foto’s. We zijn afgelopen jaren nl. enorm verwend met Amerika’vakanties. Als je mij eerder al volgde via vlinspiratie.blogspot.com wist je dat vast.

IXXI HappyMaker 3

Hoe prachtig de natuur ook is in de Verenigde Staten, ik wilde geen ‘standaard’ vakantiefoto op de muur. Maar meer een illusie, een indruk. Als ik naar deze IXXI kijk denk ik aan die fijne plek en mooie V.S. vakanties. Maar ik zie een prachtig grafisch beeld met een dikke knipoog.

IXXI HappyMaker 4

Ken jij IXXI? Het is een ophangsysteem van losse, plastic vierkante plastic kaarten. Je maakt de kaarten aan elkaar met kleine x-vormige clips. Je kunt ieder willekeurig beeld laten afdrukken: als één groot beeld, zoals ik hier heb gedaan. Maar ook met verschillende losse vierkante beelden. Op de website van IXXI vind je meer printvoorbeelden én je vindt er natuurlijk mijn blog.

IXXI HappyMaker 5

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Suusantwoord
9 oktober 2015 om 20:09

Mooi hoor! Nu weet ik ook waar al onze zoekgeraakte sokken te vinden zijn. Reden te meer om naar de VS af te reizen. Geniet van je weekend!

moniqueantwoord
17 oktober 2015 om 21:38
– Antwoord aan: Suus

Ja!!! laten we daar sokken gaan zoeken. Ik ga mee!

Babette | StudioBabsieantwoord
11 oktober 2015 om 08:05

Wat een leuke ixxi is het geworden!

moniqueantwoord
17 oktober 2015 om 21:39
– Antwoord aan: Babette | StudioBabsie

Dank je wel Babette

Bonnieantwoord
18 oktober 2015 om 18:15

Mooi resultaat. Pas geleden heb ik er een van dichtbij mogen bewonderen. Wat ik me toen en nu weer afvraag: Blijft de IXXI goed hangen of wappert het snel door het lichte gewicht? Bijvoorbeeld als je een deur dicht doet.

Groetjes Bonnie

moniqueantwoord
21 oktober 2015 om 09:17
– Antwoord aan: Bonnie

Hoi Bonnie, de IXXI blijft goed hangen door de extra strips die boven en onder bevestigd worden. Anders inderdaad niet praktisch. Groetjes, Monique

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.