Nu is de verzameling boeken aan de beurt

Het is zomer! En dat betekent dat ik eindelijk begin aan de stapel boeken die ik het hele jaar door verzamel. Die spannende van Karin Slaughter en een nieuw boek van Isabel Allende. Ik ben dol op boeken, kan uren door de boekhandel struinen. Maar boeken lezen… Dat lukt me alleen in de zomer, wanneer ik mijn stoel in de zon kan zetten en even niks hoef. Als ik binnen zit, zie ik altijd ‘werk’. Dan ga ik op zoek naar mooie illustraties of zie ik dat ene wandje dat nog een lik verf moet krijgen. Maar nu: op de plaats rust en even verdwijnen naar een heel andere wereld. Heb jij nog een aanrader voor mijn boekenlijst? Illustrator: Josefina Schargorodsky 

 

Illustrator: Jiwoon Pak

 

 


Boeken lezen op terras – llustrator: Emma Block 

Illustrator: Elena Hormiga


Illustrator: Aleks Sennwald

 

 


Illustrator: Jane Newland

 

 

Zonnebril op, boek open en het grote relaxen kan beginnen
Boeken lezen op vakantie

 

 

boeken lezen

Illustrator: Ruth Burrows

 

 


boeken lezen

Illustrator: Marina Pcheliakova
boeken lezen
Weet jij misschien wie de illustrator is?
Ik kom er maar niet achter

 

Ik schreef eerder op het blog ook over (creatieve) boeken:

Uit de kunst

Creatieve boeken voor jouw verlanglijst

Boekenverlanglijstje

Kinderboeken

 

Kaart: Mina Braun

 

 

Over mijn training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’

Het ontdekken van jouw rode draad in je eigen werk.
Waardoor je via je portfolio, social media en website uitstraalt wat je te bieden hebt.
14 weken samenwerken, doe je mee vanaf 22 september?

Lees hier meer over de de training.

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.