Hightea 101Woonideeën at Heeerlijk

Misschien zag je het al op mijn instagram @HappyMakersBlog, gistermiddag had ik samen met collega’s een hightea bij Hééérlijk. We werden als redactie van 101Woonideeën en Tuinieren, enorm verwend bij kookschool Hééérlijk in Haarlem.

In onze laatste redactieweek vorig jaar kregen we van Femke & Eddy een heel lief App-je, dat we van hen ‘als afscheid’ een Hightea cadeau zouden krijgen. Toen al een cadeau wat indruk op ons maakte. Maar bijna 3 maanden later realiseerde ik mij des te meer hoe bijzonder dit cadeau is. Nog los van alle lekkers, het was nog niet eerder gebeurd dat we écht met elkaar waren nadat we de laatste edities van 101 en Tuinieren maakten. Toch alweer best een tijd geleden.

We waren gistermiddag nagenoeg compleet, 20 vrouwen, er ontbrak maar éen collega (én die vònd het jammer…). Wat hebben we gesnoept en bijgepraat, alle diëeten voor een middag geskipt. Eén groot gezellig kippenhok. Wat een luxe, we hoefden alleen maar aan te schuiven en te kletsen. Wat wil je nog meer?

Dag lieve allemaal!
Femke en Eddy bedankt voor dit waanzinnige cadeau, het was een hééérlijke middag.

 

bloggerslunch-02-2013-foto-credits-Binti-Home-Blog1

Ken jij Kookschool Hééérlijk? Ik ken Femke & Eddy door het bloggen van afgelopen jaren. Misschien heb jij al eens gehoord over de Bloggerslunches die Sandra van Accessorize your home organiseert met Femke? Hier kun je meer lezen over aankomende bloggerslunch op 26 april. Sinds een aantal jaar organiseert Hééérlijk ook het Seinfestijn, een food & lifestyle markt in Haarlem. Nieuwtje! Zondag 19 april a.s. is de volgende editie van het Seinfestijn, dit keer met het PapierAtelier. Naast dit alles is Femke onlangs gestart als blogger bij Bijzonderplekje.nl.

Kortom best knap als je nog niet van Hééérlijk hebt gehoord ;)! Maar most of all, niet te vergeten, het ‘échte werk’ van Femke en Eddy is catering. Bij Hééérlijk kun je terecht voor sfeercatering van al je leukste feestjes op locatie of bij hun kookschool in de Haarlemmerliede (naast Ikea Haarlem). Kijk voor een update op de instagram of facebook van Hééérlijk.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.